Compromisos internacionals per a 14 jugadors culers

Compromisos internacionals per a 14 jugadors culers

Gran part dels futbolistes de la plantilla de Luis Enrique han estat convocats amb les seves respectives seleccions per als partits classificatoris per al Mundial

Un total de 14 futbolistes del primer equip han estat convocats per les seves respectives seleccions per afrontar els seus duels internacionals. Els jugadors culers viatgen aquest dilluns amb els seus combinats nacionals i tornaran la propera setmana per preparar el següent compromís amb el FC Barcelona, el partit de Lliga davant el Màlaga al Camp Nou (dissabte 19 de novembre a les 16.15 h). 

Entre aquests 14 jugadors jugaran un total de 19 partits, repartits entre els dies 9 i 15 de novembre. Sergio Busquets i Sergi Roberto disputaran amb la selecció espanyola els partits davant Macedònia (classificatori per al Mundial) i contra Anglaterra (amistós). A més, Denis Suárez també ha estat convocat amb la selecció espanyola sub-21 per disputar el doble enfrontament davant Àustria, en la repesca per estar en la propera Eurocopa sub-21.

Pel que fa a la resta d’internacionals europeus, Rakitic, amb la selecció croata, es veurà les cares amb Islàndia en el partit de fase de grups per classificar-se al Mundial de Rússia 2018,i contra Irlanda del Nord en un amistós. L’Alemanya de Ter Stegen jugarà contra San Marino en el partit oficial i Itàlia en l’amistós, l’Holanda de Cillessen tindrà un amistós davant Bèlgica i el partit oficial contra Luxemburg, mentre que la Portugal d’André Gomés només disputarà un partit oficial davant Letònia. Igual que Arda Turan, que disputarà el duel oficial amb Turquia davant Kosovo. Finalment, Digne i Umtiti, amb França, s’enfrontaran a Suècia en el duel oficial i l’amistós contra Costa d’Ivori.

Quant als sud-americans, Neymar Jr es veurà les cares amb els seus companys d’equip, Messi i Mascherano, en el clàssic sud-americà que disputaran dijous el Brasil i l’Argentina. A més, el brasiler jugarà també contra el Perú, en tots dos duels corresponents a la fase classificatòria per al Mundial. Els argentins també s’enfrontaran, a part del Brasil, a Colòmbia. També Luis Suárez tindrà un doble compromís oficial amb l’Uruguai, que jugarà contra l’Equador i Xile. 

 

DIA PARTIT JUGADOR/S
09/11 Holanda-Bèlgica (Amistós) Cillessen
10/11

Brasil-Argentina (Oficial)
Uruguai-Ecuador (Oficial)

Neymar Jr, Mascherano, Messi
Luis Suárez
11/11 Àustria-Espanya sub-21 (Oficial)
San Marino-Alemanya (Oficial)
França-Suècia (Oficial)
Denis Suárez
Ter Stegen
Digne, Umtiti
12/11

Espanya-Macedònia (Oficial)
Croàcia-Islàndia (Oficial)
Turquia-Kosovo (Oficial)

Busquets, Sergi Roberto
Rakitic
Arda Turan

13/11 Portugal-Letònia (Oficial)
Luxemburg-Holanda (Oficial)
André Gomes
Cillessen
15/11 Anglaterra-Espanya (Amistós)
Espanya-Àustria sub-21 (Oficial)
Irlanda del Nord-Croàcia (Amistós)
Itàlia-Alemanya (Amistós)
França-Costa d'Ivori (Amistós)
Argentina-Colòmbia (Oficial)
Perú-Brasil (Oficial)
Xile-Uruguai (Oficial)
Busquets, Sergi Roberto
Denis Suárez
Rakitic
Ter Stegen
Digne, Umtiti
Mascherano, Messi
Neymar Jr
Luis Suárez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut