André Gomes, la novetat a la convocatòria per rebre al PSG

André Gomes, la novetat a la convocatòria per rebre al PSG

El migcampista portuguès ha entrat a la llista de Luis Enrique en lloc de Denis Suárez respecte a la darrera convocatòria contra el Celta

El FC Barcelona rep el París Saint-Germain aquesta nit (20.45 hores) en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, en un duel en què els blaugranes intentaran capgirar el marcador desfavorable del partit d’anada al Parc dels Prínceps.

Luis Enrique Martínez ja ha donat a conèixer la llista dels 18 jugadors que intentaran assolir la remuntada, en què destaca el retorn d’André Gomes, que ha rebut l'alta, en el lloc de Denis Suárez respecte a la darrera convocatòria en el partit de Lliga contra el Celta. El migcampista gallec ha quedat fora per decisió tècnica, igual que Jordi Masip, mentre que Mathieu i Aleix Vidal continuen recuperant-se de les seves respectives lesions.

Així doncs, la convocatòria del conjunt blaugrana per al vital duel és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes i Umtiti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut