La pretemporada del FC Barcelona, al detall

La pretemporada del FC Barcelona, al detall

L’equip disputarà la International Champions Cup i el Trofeu Joan Gamper abans d’iniciar de forma oficial la temporada

La pretemporada del FC Barcelona ja està definida. El Barça disputarà, tal com va fer el curs passat, la International Champions Cup. El Celtic de Glasgow, el Leicester City i el Liverpool seran els rivals dels blaugranes en aquesta prestigiosa competició estival. Per tancar la preparació, el Barça s’enfrontarà a la Sampdoria italiana en la 51a edició del Trofeu Joan Gamper, que es disputarà el dia 10 d’agost a les 20.30 hores al Camp Nou.

L’equip debutarà a la International Champions Cup el 30 de juliol (19 hores) contra el Celtic de Glasgow a l’Aviva Stadium de Dublín. Serà després de cinc dies de stage a les instal·lacions de St. George’s Park. Quatre dies més tard, el 3 de juliol, els homes de Luis Enrique es veuran les cares amb el Leicester City –l’actual campió de la Premier League- al Friends Arena d’Estocolm, en un matx que es disputarà a les 20.00 hores.

En el darrer partit d’aquesta competició estival, el Barça i el Liverpool es veuran les cares a Wembley, que presentarà un ple absolut per gaudir de l’enfrontament entre dos equips històrics del futbol el dia 6 d’agost a les 18.00 hores, hora de Barcelona.

El Gamper, contra la Sampdoria

L’equip tancarà la pretemporada a casa, al Camp Nou, amb la disputa de la 51a edició del Trofeu Joan Gamper contra la Sampdoria italiana. L’edició del Gamper d’aquesta temporada, que es disputarà el 10 d’agost a les 20.30 hores, serà l’inici de la commemoració del 25è aniversari de la Final de Wembley, quan el FC Barcelona va aconseguir la primera Lliga de Campions de la seva història.

Després del Trofeu Joan Gamper, el FC Barcelona, com a campió de Lliga i de Copa del Rei, començarà la temporada de forma oficial amb la disputa de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla –finalista de Copa-. L'anada es disputarà el 14 d'agost al Sánchez Pizjuan i la tornada el 17 al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut