FC Barcelona - Girona: A la final amb convicció (3-2)

FC Barcelona - Girona: A la final amb convicció (3-2)

El Barça ha superat el Girona en la semifinal de la Copa Catalunya i el proper dimecres 21 jugarà la final davant l'Espanyol El conjunt blaugrana, entrenat per Eusebio Sacristán, s'ha imposat amb les dianes de Babunski, Cuenca i Ilie

El FC Barcelona tindrà l'oportunitat de revalidar el títol de la Copa Catalunya. Els joves jugadors del Barça B i del Juvenil A, més un retornat Isaac Cuenca s'han molt seriosos sobre la gespa de Montilivi, convençuts que podien classificar-se per a la final davant l'Espanyol. La intensitat en el joc els ha permès superar al Girona en la segona semifinal disputada aquest dimarts a Montilivi. El dimecres vinent tornarà a terres gironines per disputar el derbi català de Primera, en una repetició del duel que es va disputar l'any passat al Camp d'Esports de Lleida.

En el duel d'aquest dimarts, Cuenca ha tornat a jugar després de més d'un any sense fer-ho. I ho ha pogut celebrar amb un gol de penal davant un Girona liderat per Chando, autor d'un doblet. Per uns moments, semblava que el partit acabaria amb empat, però un cop de cap d'Ilie, desviat per la defensa, ha acabat fent el tercer gol blaugrana.

Babunski fa el primer

El combinat que ha presentat Eusebio Sacristán ha iniciat el duel amb la voluntat de dur la iniciativa. Babunski ha fet el primer avís del Barça, als sis minuts, amb un xut des de dins l'àrea que Palatsí ha aturat. El porter del Girona no ha pogut evitar el gol al minut 18, en una acció similar del macedoni, que ha aprofitat una assistència de Dongou.

Poc després d'aquesta diana hi ha hagut la notícia negativa de l'enfrontament, amb la lesió de Godswill. El capità del Juvenil A ha marxat del terreny de joc amb molèsties al genoll i Patric ha entrat en el seu lloc. A l'escalfament, Bañuz —que havia de ser titular— també ha rebut un cop i, per precaució, Ortolá ha sigut el porter que ha defensat la porteria blaugrana.

El Girona, que tampoc ha presentat el seu millor onze inicial, ha volgut dir la seva i s'ha acostat a la porteria del Barça. I ha trobat la recompensa en una rematada de Chando que ha estat desviada, tot despistant el porter valencià.

Premi per a Cuenca

Cuenca, que ha tornat a disputar un partit després de molts mesos sense fer-ho, ha tingut l'oportunitat de fer un gol quan ha aprofitat el desencert de la defensa gironina. La pilota, però, ha sortit massa creuada.

A la represa, l'extrem blaugrana sí que ha trobat el premi a la seva insistència. Ha estat el responsable d'executar el penal que Eloi ha comès sobre Espinosa. Amb un xut suau a l'esquerra de Palatsí, el jugador del primer equip ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Semblava que aquest seria el gol de la victòria, però la reacció del conjunt blanc-i-vermell no s'ha fet esperar. Chando ha fet el seu segon gol amb una rematada de cap.

També amb el cap, Ilie ha fet el tercer del Barça. Ha sigut a la sortida d'un córner i Eloi Zamorano ha acabat desviant la pilota cap a dins de la porteria gironina. Amb aquesta diana, els blaugranes han donat per tancat un partit que ha tingut una segona part amb ocasions per part dels dos equips però amb un ritme interromput pels nombrosos canvis que hi ha hagut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut