Juvenil A – Atlètic de Madrid: Directes a la Final Four! (2-0)

Els blaugrana s’han emportat la victòria mitjançant els gols de Marqués i Collado, en un duel en el que els culers han estat superiors

El Juvenil A blaugrana disputava un partit decisiu davant l’Atlètic de Madrid, en una eliminatòria a partit únic on estava en joc la classificació directa per a la Final Four de la UEFA Youth League. Els de Garcia Pimienta, conscients que es tractava d’un partit important, s’han mostrat molt contundents durant tot el duel i s’han emportat la victòria per 2-0. Així doncs, el Barça no faltarà a la cita que tindrà lloc el proper mes d’abril a la ciutat suïssa de Nyon.

Els dos gols, a la primera meitat

Els matx ha començat amb ocasions en ambdues porteries, amb els blaugrana s’han intentat fer amb el control de la pilota, però la bona pressió del conjunt matalasser suposava certa incomoditat als locals. Tot i així, el Juvenil A tenia les ocasions més clares de la primera meitat, i una d’elles suposaria el primer gol del duel.

Marqués aprofitava una centrada de Miranda per enviar la pilota al fons de la porteria del porter Dos Santos. Els blaugrana no han baixat la intensitat i cinc minuts abans d’encarar el túnel de vestidors han augmentat la diferència al marcador amb un xut de Collado des de la frontal que ha suposat el 2-0.

Segona meitat de domini blaugrana

En els primers compassos de la segona meitat, els locals s’han fet amb el domini de la pilota i han imposat el seu ritme al partit. Els de Garcia Pimienta sabien que tenien el partit encarat i han desenvolupat un joc molt intel·ligent que els ha permès mantenir la diferència en el marcador.

Marqués ha tingut la sentència a les seves botes, després d’una gran jugada de Carles Pérez. El davanter blaugrana ha fallat a porteria buida una acció que d’haver-se transformat en gol hauria suposat el 3-0. Minuts més tard, l’Atlètic ha pogut retallar distàncies per mitjà de Clemente, però el porter barcelonista Peña ha estat molt atent i ha desviat el llançament a córner.

Els últims minuts del matx han estat poc vistosos. Els blaugrana han adormit el matx i el conjunt madrileny no ha tingut opcions de apropar-se a la porteria culer. D’aquesta manera, el Juvenil A obté una merescuda victòria que els classifica de forma directa per a la Final Four de Nyon per segon any consecutiu.

Alhora, els de Garcia Pimienta reafirmen la seva gran trajectòria en aquesta competició, després de finalitzar en primera posició la fase de grups i eliminar al PSG als vuitens de final. Aquest cap de setmana, el Juvenil A rebrà la visita del Lleida, en un matx en què els culers poden deixar la lliga gairebé sentenciada.