Juvenil A – Saragossa: Victòria per acariciar el títol de Lliga (1-0)

Juvenil A – Saragossa: Victòria per acariciar el títol de Lliga (1-0)

Un gol de Guillemenot permet als blaugranes endur-se els tres punts i continuar líders a la recta final del campionat

El Juvenil A ha sortit victoriós del duel contra el Reial Saragossa corresponent a la 26a jornada del Grup 3 de la Divisió d’Honor. Gabri Garcia, tècnic blaugrana, ja va avisar durant la setmana que el partit davant del conjunt aragonès, sisè a la classificació, era una “altra final per la Lliga”. Així doncs, el conjunt blaugrana, liderat pel talent de Lee i l’efectivitat de Guillemenot, ha ofert la seva millor versió per assegurar la victòria a la Ciutat Esportiva. Amb tant sols 12 punts per disputar-se i amb 9 de marge respecte del segon, els blaugranes aconsegueixen la 19a victòria de la temporada i fan un pas important per acariciar el títol de Lliga.

Tot i afrontar el matx amb les notables absències de Jordi Mboula i Marc Cucurella per la seva convocatòria amb el Barça B, els jugadors del Juvenil A han mostrat solidesa defensiva i han tingut la paciència necessària per avançar-se al marcador.

El conjunt blaugrana ha dominat la possessió de la pilota, gràcies a la qual ha pogut controlar el partit. El conjunt visitant s’ha defensat esperant aprofitar un error dels culers, però aquest no ha arribat. El joc de combinació ha recollit els fruits al minut 72, moment en què Àlex Collado s’ha inventat una assistència superant per sota les cames el rival i Guillemenot ha definit de manera sublim davant Azón, porter visitant. El Saragossa ha intentat tornar a igualar les forces, però Iñaki Peña ha fet una demostració de reflexos en dues ocasions.

La setmana perfecta

La victòria segella una setmana perfecta que ha suposat l’accés a la Final Four de la UEFA Youth League. Així doncs, el Porto –en competició europea– i el Saragossa –en Lliga– han patit l’espectacular moment de forma dels culers.

Amb aquest triomf, el conjunt entrenat per Gabri Garcia és líder de la classificació des de la segona jornada, i, a falta de quatre partits per finalitzar el campionat de Lliga, té el títol cada vegada més a prop. La propera jornada el Barça visitarà el camp del Santo Domingo, penúltim classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut