Primer ple de victòries de la temporada

Primer ple de victòries de la temporada

Els 13 equips del futbol formatiu amateur han guanyat aquest cap de setmana els seus partits. Cal parar una atenció especial al Benjamí A, que suma tres victòries en tres partits disputats i té 31 gols a favor i cap en contra

REUS DEPORTIU - CADET A

Triomf de prestigi per continuar amb la bona ratxa (0-2)

Els partits del conjunt blaugrana a la Divisió d’Honor Cadet es compten per victòries. A Reus va arribar la cinquena en cinc jornades. A terres tarragonines, el matx es presentava vital per a l’equip local, que necessitava escalar posicions a la classificació per sortir de la zona baixa. El Barça, per la seva part, volia continuar la dinàmica guanyadora que l’ha acompanyat fins ara.

Després d’una primera part molt disputada en què els nois de Franc Artiga van ser superiors amb el seu futbol de toc, els blaugranes es van avançar a la represa amb un gol de Jaume Jardí (min 52), i a l’equador del segon temps una diana de Zacarias Ghailan (min 69) va posar el 0-2 a un marcador que ja no es mouria, la qual cosa va permetre als culers tornar de Reus amb un triomf important. El Cadet A lidera la Divisió d’Honor empatat a 15 punts amb l’Espanyol, i la propera jornada rebrà l’Escola F. Gavà, dotzè classificat, a la ciutat esportiva Joan Gamper.

CADET B - MARTORELL

Victòria treballada dels nois de Sergi Milà (4-2)

La jornada 4 de la Lliga Preferent va permetre al conjunt blaugrana sumar la segona victòria de la temporada. El partit va començar de manera elèctrica, ja que es van veure dos gols en els dos primers minuts repartits entre els dos conjunts. El Martorell es va avançar al marcador, però el Cadet B va reaccionar immediatament gràcies a un gol de Leo Dos Reis. El mateix Leo Dos Reis va donar avantatge als blaugranes al minut 34, però al primer minut de la segona part el Martorell tornava a posar la igualada al marcador.

El Cadet B va reaccionar amb encert i bon futbol. Roger Martínez (min 53) i Marc Pelaz (min 74) van marcar els gols que van donar el triomf als nois de Sergi Milà. D’aquesta manera, el conjunt blaugrana va poder sumar tres punts més a la competició domèstica. En el pròxim partit el Cadet B, quart amb un partit menys a tres punts del líder, la Rapitenca, visitarà el camp del Sant Ildefons, vuitè classificat.

INFANTIL A - SABADELL

Contundent cinquena victòria consecutiva de la temporada (6-1)

Els nois de Carles Martinez van superar ahir, diumenge, un voluntariós Sabadell que no va abaixar els braços en cap moment però que es va veure desbordat per l’atac barcelonista. Els gols d’Antonio Caravaca (min 7), Jan Coca (min 27) i Jan Oliveras (min 34), tots tres a la primera meitat, van deixar molt tocat un conjunt vallesà que va encaixar tres gols més ja a la segona part obra de Xavi Planas (min 48 i min 56) i Jan Coca, una altra vegada, al minut 60. El gol visitant va arribar en una desafortunada acció que va acabar amb un gol en pròpia porta de Gerard. Amb aquesta golejada, el conjunt culer es manté al capdamunt de la classificació. El Gimnàstic de Manresa, setè classificat, serà proper rival dels barcelonistes a la Lliga.

INFANTIL B - BASE PALLARESOS

Partit plàcid amb golejada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (6-0)

Els nois de David Sánchez es van imposar ahir amb claredat al Base Pallaresos en un partit en què van demostrar un ampli domini de les diferents facetes del joc. Defensa sòlida, atac demolidor, efectivitat a pilota aturada i construcció de joc des de la posició de la pilota. El primer gol es va materialitzar al minut 7 de la primera meitat després d’una rematada de Joel Roca a centrada d’Amadou.

El jugador blaugrana, incansable a la banda esquerra, va tornar a ser protagonista en el segon gol de l’Infantil B en culminar una bona jugada col·lectiva. El tercer gol es va fabricar des de la banda dreta, jugada que va finalitzar Gerard Hernández amb un xut al fons de la xarxa. El quart i el cinquè gol van arribar a pilota aturada: Iker Cordoba, de falta, i Solo Traore, en rematar de cap un córner, respectivament. El marcador de la segona meitat solament va veure un gol, el de Joel Roca. Aquest resultat favorable va permetre al conjunt blaugrana sumar tres punts i aconseguir la segona victòria de la temporada en Lliga. En el següent partit, l’Infantil B, quart amb un partit menys, visitarà el camp del Cambrils Unió, desè classificat.

ALEVÍ A - DAMM B

Cop d’autoritat davant un rival directe en la lluita pel títol (8-1)

La trajectòria de l’Aleví A de Marc Serra en aquesta Lliga és incontestable. Quatre victòries de quatre partits possibles. El partit contra la Damm B, un dels rivals directes en la lluita per la Lliga, es presentava com una prova de foc per al conjunt blaugrana, però el gran partit culer, amb una actuació destacada de Ianis Tarba, amb un hat-trick, manté els barcelonistes una setmana més al capdamunt de la classificació. Héctor Fort va obrir el marcador al minut 1 amb un xut extraordinari des de fora de l’àrea, i Bryan Ramírez va fer el 2-0 amb el qual es va arribar al final del primer quart. Ianis Tarba, en dues ocasions, va fer els dos gols amb què es va arribar al descans amb un 4-1 favorable. A la segona part van arribar els gols de Bryan Ramírez i Ianis Tarba, una altra vegada, i de Pau Prim i Iván Rodríguez. L’Aleví A, líder amb dos punts d’avantatge sobre el Gimnàstic Manresa, jugarà al camp de l’Igualada, vuitè classificat, en la cinquena jornada de Lliga.

MOLLET - ALEVÍ B

Els nois de Jordi Pérez continuen en una línia ascendent (1-7)

Els nois de Jordi Pérez compten per victòries els partits jugats a la competició domèstica. Al tram inicial del matx tant el Mollet com l’Aleví B van veure porteria, i al minut 11 el marcador reflectia un disputat 1 a 2. Danuiel Tristan Gudjohnsen i Dereck López van ser els encarregats de marcar els dos primers gols per a l’Aleví B. El conjunt blaugrana a partir d’aquest resultat ajustat no va deixar que l’equip local s’acostés més a l’electrònic i va ampliar avantatge fins a situar el 1 a 7 definitiu. Nicolas Expósito, Ethan Torreira, per partida doble, Jan Encuentra i Tomas Marques van ser els protagonistes en la faceta golejadora per al conjunt de Jordi Pérez. Aquest triomf permet a l’Aleví B continuar com a colíder de la Lliga, igualat amb l’Espanyol A, sense conèixer cap altre resultat que no sigui la victòria. La següent jornada l’equip blaugrana rebrà el Manlleu, tretzè classificat.

ALEVÍ C - CIUDAD COOPERATIVA A

Contundent victòria blaugrana (16-0)

Els barcelonistes sumen els tres punts davant un rival que no va poder desplegar el seu joc a causa del gran partit dels nois de Daniel Horcas. Fins a setze cops van perforar els culers la porteria de l’equip visitant. Destaca l’actuació de Lamine Yamal Nasraoui, amb cinc dianes, i de Joel Escaler i Marc Bernal, amb un hat-trick cadascun. Gibert Jordana (2), David Sáez, Óscar Torrellas i Joel Escaler van arrodonir la victòria. El proper rival de l’Aleví C serà el Castelldefels, onzè classificat, en el partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga.

CASTELLDEFELS B – ALEVÍ D

Golejada a domicili dels blaugranes (0-13)

El conjunt culer es va recuperar de la derrota de la jornada passada de la millor manera possible. L’Aleví D de Pau Moral es presentava a Castelldefels amb l’obligació de guanyar, i no només ho va fer, sinó que va esvair tots els dubtes marcant tretze gols fora de casa. Van destacar les actuacions dels blaugranes Jan Martínez, amb un pòquer, i Albert Navarro, amb un hat-trick. Gerard Ruiz de Valdivia (2), Guillem Víctor (2), Lassana Diaby i Nouhoun Sylla van arrodonir la contundent victòria. El Martinenc, desè classificat, serà el proper rival de l’Aleví D, cinquè classificat a tres punts del líder, l’Europa B.

BENJAMÍ A – SITGES

Gols i bon joc per seguir amb el ple de victòries (13-0)

Els nois d’Òscar Jorquera continuen golejant jornada rere jornada i no han encaixat cap gol en contra. La visita del Sitges a la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha significat una nova actuació ofensiva excepcional per part dels blaugranes. Nil Teixidor i Samakou Nomoko han marcat un pòquer cadascun, i Madou Murcia i Albert Vicens han aconseguit un doblet. Roger Casadevall ha estat l’altre golejador culer. Els blaugranes, tercers classificats amb un partit menys, visitaran el camp de la Escola F. Gavà, segon classificat, la propera jornada.

SANT ANDREU - BENJAMÍ B

Victòria contundent en una plaça difícil (1-7)

El conjunt blaugrana s’ha imposat còmodament al Narcís Sala, davant la UE Sant Andreu, en un partit al qual barcelonistes i andreuencs arribaven en dues dinàmiques molt diferents. Els culers, amb la missió de continuar amb el ple de victòries, i els locals, buscant sortir de la part baixa de la classificació. Després d’un momentani empat (1-1), els culers van golejar el seu rival amb una gran actuació de Broulaye Chama, que va marcar un hat-trick. Adam Argemí, Pol López (2) i David Juan van arrodonir la victòria. El Barça rebrà l’Escola de Futbol Mataró, onzè classificat, diumenge vinent, en el partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga.

Aquest triomf arriba just després de la victòria a domicili dels nois de Juanan Gil a Vilassar, corresponent al partit ajornat de la jornada 2. Els culers es van imposar per 1-3 en un matx en què van haver de remuntar el gol inicial dels visitants. Les dianes de Broulaye Chama, Alex Cantarell i Pol López van donar els tres punts al Benjamí B.

BENJAMÍ C - ESCOLA F. GAVÀ

Partit molt seriós dels culers per emportar-se la victòria (4-1)

Els nois d’Albert Puig s’han imposat a l’Escola F. Gavà en un partit molt exigent en què han sabut administrar les diferents fases del joc. Tot i començar per sota al marcador a causa d’un gol matiner dels visitants, els culers no han tardat a capgirar el matx amb els gols de Michal Zuk i Marc García. Raúl Expósito, de penal, i David Obinna s’han encarregat de posar el 4-1 definitiu. Els blaugranes, líders empatats a punts amb l’Igualada i l’Hospitalet B, rebran la setmana vinent el Cubelles, quart classificat, en la quarta jornada de Lliga.

BENJAMÍ D - CORNELLÀ C

Festival ofensiu de l’equip de David Sánchez com a local (9-1)

La tercera victòria en tres partits disputats va permetre als nois de David Sánchez continuar a les posicions capdavanteres de la classificació lliguera. El partit va servir perquè el davanter Bryant Villalba i el migcampista Fran Orduña fessin un hat-trick i el migcampista Omar Boiro, un doblet. Fernando Mazón va arrodonir el triomf. La sòlida defensa del Benjamí D no va impedir que als últims instants de joc encaixessin un gol i que el Cornellà establís el 9 a 1 definitiu al marcador. En el pròxim partit, el conjunt blaugrana, líder empatat a 9 punts amb l’Hospitalet, l’Escola de Futbol Premier Barcelona i el Martinenc B, es desplaçarà fins al camp de la Damm B, cinquè classificat.

PREBENJAMÍ - PRAT B

Els més menuts enlluernen a la Ciutat Esportiva (7-1)

Els nois de Daniel Segovia han superat l’AE Prat B en un gran partit col·lectiu. Els blaugranes arribaven al matx amb la intenció de continuar líders, mentre que els visitants buscaven els primers punts de la temporada. Els barcelonistes van marcar set gols, sis dels quals van ser obra de jugadors diferents. Daniel Gallego, amb un doblet, va ser el màxim golejador d’un partit amb el qual el FC Barcelona es consolida al capdavant de la classificació. Guiu Xuclà, Roc Martínez, Jaime Arenas, Sergi Font i Ignasi Bassas van anotar la resta de gols. Els culers, líders empatats a punts amb el Can Vidalet, jugaran la propera jornada al camp del Ciutat Cooperativa, dotzè classificat, en què buscaran seguir amb la bona dinàmica que els acompanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut