Pas de gegant del Cadet A a la Lliga

Pas de gegant del Cadet A a la Lliga

L’equip de Franc Artiga guanya per 2-3 al camp del Cornellà i manté el liderat de la Lliga, quan només resten dues jornades per disputar-se, en un cap de setmana en el que el Benjamí C i el Prebenjamí s’han proclamat campions

CORNELLÀ – CADET A

Gran victòria en un camp molt complicat (2-3)

El Cadet A de Franc Artiga va fer ahir diumenge un pas de gegant cap el títol de Lliga. Els blaugranes van jugar un gran partit en un dels camps més complicats de la categoria com és el del Cornellà i se’n van endur la victòria gràcies a la seva serietat al terreny de joc i a l’ambició d’un grup humà que malgrat totes les adversitats que ha patit aquesta temporada en forma de lesions vol emportar-se el títol de Lliga. El Barça lidera la Divisió d’Honor amb tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol que dimecres jugarà el partit ajornat que té al camp del Vilassar de Mar. Gimnàstic de Tarragona, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i Vilassar de Mar, a domicili, són els dos rivals que li resten al Cadet A per finalitzar el campionat. Ahir, a Cornellà, sempre va manar al marcador. Nils Mortimer va fer el 0-1 amb el que va finalitzar la primera part. Ja a la segona, el Cornellà va empatar amb un gol de Sergio Paz, però els blaugranes van reaccionar amb dues dianes d’Antonio Jesús (m. 44) i Konrad (m. 55). El segon gol del Cornellà el va fer Oriol Valls al minut 64. El 2-3 final suposa, doncs, un pas de gegant del Cadet A cap el títol de Lliga. 

INFANTIL  A – ESCOLA FUTBOL MATARÓ

Amb pas ferm cap al títol (6-1)

Els nois de Carles Martínez van aconseguir aquest diumenge una gran victòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Escola de Futbol Mataró i es van acostar una mica més al títol de Lliga, ja que li porten cinc punts al segon classificat, l’Espanyol, a falta de tres jornades pel final del campionat. Al Barça li va costar marcar el primer gol, però un cop Xavi Simons va obrir la llauna al minut 33, amb un gol espectacular, tot va ser més fàcil. Només un minut més tard Jorge Alastuey va fer el segon, i Eric Cañete, Xavi Simons, de nou i de penal, Leonardo dos Reis i Arnau Farnós van fer la resta fins arribar a sis. El gol de l’honor visitant el va fer Marc Velasco al minut 60. El proper partit de l’Infantil A és el proper dimecres al camp de L’Hospitalet. Si el Barça guanya només necessitarà sumar un punt el proper dissabte al camp del Jàbac i Terrassa per proclamar-se campió de Lliga.

RAPITENCA – INFANTIL B

Triomf vital per seguir liderant la classificació (0-3)

El líder del Grup 1 de la Preferent Infantil va superar a la Rapitenca en un dels partits més complicats que li restaven al calendari (0-3). Els nois de Sergi Milà aconsegueixen la 21a victòria de la temporada i continuen a un nivell sublim. El primer gol s’ha resistit, ja que tot i la insistència culer, no ha estat fins al minut 42 quan Gavi ha pogut batre al porter d’una Rapitenca que havia sortit molt forta a la primera part (0-1). Tot i avançar-se al marcador, els jugadors blaugrana han seguit atacant per aconseguir el gol de la tranquil·litat, només era qüestió de temps. Finalment, Antonio Caravaca ha convertit el 0-2 al minut 50 i, lluny de conformar-se, el Barça ha signat la sentencia mitjançant Marc Jurado (0-3, m. 69). Tres punts d’or que serveixen per seguir líders empatats a 66 punts del Reus Deportiu tot i tenir un partit menys. La pròxima jornada, l’Infantil B es veurà les cares amb l’Igualada, cinquè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

FUNDACIÓ GRAMA – ALEVÍ B

L’equip manté el seu alt nivell (0-7)

Bon partit de l’Aleví B al camp de la Fundació Grama que demostra que l’equip de Jordi Pérez acaba la temporada en un gran moment de forma de cara als diferents tornejos que haurà d’afrontar (0-7). Els nois de Jordi Pérez van dominar el partit de principi a fi gràcies a que van imposar un ritme trepidant. Joel Casas, Kevin Kelley i Arnau Gràcia han obert el camí a la victòria posant el 0-3 al minut 48. Els locals no s’han pogut refer del cop i el potencial ofensiu blaugrana no ha tingut aturador. Elliot Cervellera, Arnau Gràcia, per segona vegada, Roger Coll i Bilal Achhiba, han segellat la golejada culer. El proper compromís dels culers, segons a la classificació, serà el proper dissabte al camp de l’Argentona.

ALEVÍ C – TORNEIG TAR 2017

Eliminats a quarts de final als penals contra el Granollers (0-0) (1-3)

L’Aleví C de David Sánchez va caure contra el Granollers a la ronda de quarts de final del Torneig TAR 2017 que es va disputar a Taradell. El partit va finalitzar amb empat (0-0) i els vallesans van estar més encertats des del punt de penal (1-3). Fins aleshores, l’Aleví C no havia cedit cap partit. Va superar a la primera fase al Valdepeñas (2-0), el Loudeac Osc (9-0), el Santa Eugènia (11-0), el NK Hask (10-0), el Vilassar (2-1) i el Yokohama (6-0). Al partit de vuitens de final van superar el Hask Zagreb per 1-0 abans de caure als quarts de final.

ALEVÍ D – VILA OLÍMPICA

Derrota que ajusta la classificació (1-3)

Els nois de Dani Horcas van caure aquest dissabte (1-3) contra el Vila Olímpica, tercer classificat, en la vint-i-sisena jornada del Grup 2 de la Primera Divisió aleví. Els visitants es van poder avançar en el marcador gràcies a un gol en pròpia porteria al quart d’hora de joc, i, mostrant una gran efectivitat, Petkov i Vendrell van marcar el segon i el tercer, respectivament. Tot i que Santos Ortiz va retallar diferències al minut 50, va ser insuficient per poder puntuar. Malgrat la derrota, l’Aleví D continua liderant la classificació, ara amb només un punt d’avantatge respecte el segon, el Sant Gabriel. El proper partit serà al camp del Viladecans, catorzè classificat.

IGUALADA – BENJAMÍ B

Ambició i personalitat per guanyar (2-4)

Tot i ja ser campió de Lliga, el Benjamí B segueix amb l’ambició i la motivació que el caracteritzen per seguir conquistant victòries. Els blaugrana s’han imposat a l’Igualada  de manera contundent (2-4). Albert Navarro ha avançat als culers al quart d’hora de joc, però els locals han pogut remuntar i han situat el 2-1 al marcador. Malgrat tot, el Benjamí B ha tret la personalitat necessària per donar la volta al marcador. Albert Navarro de nou i un doblet de Lassana Diaby han acabat donant els tres punts al Barça. Així doncs, la temporada per emmarcar de l’equip d’Óscar Jorquera sembla no tenir fre. El proper partit serà el dilluns 8 de maig a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Martinenc.

IGUALADA B – BENJAMÍ C

Campions de Lliga amb un ple de victòries (1-3)

El Benjamí C es proclama campió del Grup 1 de la Primera Divisió Benjamí i culmina una temporada espectacular en què ha sortit victoriós en tots els enfrontaments de Lliga: 26 victòries en 26 partits. Els nois d’Albert Puig han obrat un campionat per emmarcar i, a més de dominar la classificació de manera incontestable, han estat clarament el millor equip de l’any amb 157 gols a favor i només 13 en contra. Així doncs, els culers han fet valer la seva qualitat i han cantat el campionat gràcies a la victòria al Camp de l’Igualada per 1-3. El partit ha tingut color blaugrana en tot moment i això ha tingut un clar reflex en el marcador de l’estadi Les Comes. Arnau Mares ha obert el camí cap a la victòria amb un doblet quan tant sols s’havien jugat 14 minuts. El tercer ha estat obra de Madou Murica i els locals han retallat distàncies a la darrera jugada del partit. El proper partit serà enfront el Sant Ildefons a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ D – IGUALADA

Victòria contra un rival directe (4-2)

L’equip d’Alexis Pintó continua encadenant victòries i aquest diumenge va sumar la cinquena consecutiva contra un rival directe a la part alta, l’Igualada, en un partit entretingut que va tenir emoció i alternatives en el marcador. Els de l’Anoia es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Zajara al minut 11, però el Barça va reaccionar ràpidament, primer amb la diana de Cantarell i després amb el gol de Naveira (2-1, m. 27). Al minut 37, Guerrero va tornar a igualar el matx, però els blaugrana no van deixar escapar els tres punts, i David Julià i un altre cop Àlex Cantarell van deixar el resultat en el definitiu 4-2. Les darreres victòries del Benjamí D han permès a l’equip escalar fins al tercer lloc. El proper partit és diumenge que ve al camp de la Fundació Esportiva L’Hospitalet.

ATLÈTIC SANT JUST B – PREBENJAMÍ

Campions de Lliga amb golejada (1-10)

L’equip de Juanan Gil ha completat una temporada espectacular. Sensacional. Jugant amb nens un o dos anys més grans, els blaugrana han guanyat matemàticament el campionat a falta de quatre jornades pel final de la competició. 25 victòries i només un empat en 26 jornades, uns registres difícilment superables. Contra l’Atlètic Sant Just B, de la zona mitja de la classificació, els barcelonistes van tornar a demostrar el seu potencial i van sumar una altra golejada a domicili. Els golejadors aquest dissabte van ser Marc Garcia (3), Jordi Pesquer (2), Pau Berges (2), Ismael Ziani (2) i Michal Zuk. Una victòria que suposa un títol que pel Club té sempre un significat especial al tractar-se dels més petits de la casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut