Quart ple de victòries de la temporada

Quart ple de victòries de la temporada

Els 13 equips del futbol formatiu amateur han guanyat els seus partits en un cap de setmana que deixa el Cadet B i el Benjamí B a un pas del títol de Lliga

LLEIDA ESPORTIU – CADET A

Important victòria en un camp molt complicat (0-3)

L’equip de Francesc Artiga va aconseguir dissabte passat una victòria important al camp del Lleida Esportiu 0-3 per continuar en la lluita pel títol de la Divisió d’Honor Cadet. El partit es presentava molt complicat per la forta pluja caiguda que va deixar el camp molt malmès, però el Barça es va saber imposar a la segona part després que els primers 40 minuts acabessin sense gols. Ansu va avançar els blaugranes només començar la segona meitat i Marc Modol, en pròpia porta, va fer el 0-2 per al Cadet A, que va sentenciar el partit amb un gol de Konrad de la Fuente al minut 60. El Barça és segon, a només un punt de l’Espanyol i amb un partit menys que disputaran el proper dimecres a Girona, i la propera jornada reben al Gimnàstic Manresa, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva.

CADET B – MARTORELL

El títol de Lliga ja és a tocar (3-1)

Els nois de Cristian Catena van guanyar el Martorell de manera solvent (3-1) i segueixen signant una temporada espectacular. El Martorell visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb l’esperança de treure un resultat positiu, però el bon nivell dels jugadors blaugrana ha fet que els tres punts es quedessin a casa. Ilaix (min 3) i Iker González (min 11) van posar el 2-0 al marcador en menys de 15 minuts. Els visitants van poder retallar distàncies gràcies a un gol de Michel Tebar, però Raúl Martínez ha marcat el tercer al minut 74 per donar la tranquil·litat necessària. Amb aquesta victòria, els blaugranes lideren ja la classificació amb 19 punts d’avantatge sobre el Reus Deportiu i el Cornellà B quan queden 8 jornades per disputar. La pròxima jornada, el Cadet B, que ja podria proclamar-se campió de Lliga depenent dels resultats, visitarà el camp del Barcelonista Terlenka.

INFANTIL A – SABADELL

Triomf sòlid a casa (3-1)

Els nois de Carles Martínez continuen una setmana més com a líders de la Divisió d’Honor, amb dos punts d’avantatge sobre l’Espanyol, després de superar per 3-1 el Sabadell a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes van anar per la via ràpida i es van avançar amb un gol molt matiner, obra d’Arnau Farnós (min 2), amb un xut molt potent des de fora de l’àrea. Mamadou va poder fer el segon gol a la primera part, però el porter visitant va fer una gran aturada. Ja a la segona part, Víctor Muñoz va fer el segon al minut 60 i en els següents minuts van arribar dues dianes més. Primer el conjunt arlequinat va retallar diferències mitjançant Sergi Baldrich i, després, de nou va ser Víctor Muñoz qui va fer el 3-1 definitiu al minut 69. El proper partit de l’Infantil A és el proper diumenge al camp del Girona, onzè classificat.

ESCOLA VALLS – INFANTIL B

Retrobament amb la victòria (0-3)

L’equip de Sergi Milà es retroba amb la victòria al camp de l’Escola Valls (0-3) i referma el seu liderat gràcies a la derrota del Reus Deportiu al camp del Nàstic de Tarragona B. Iker Almena va encarrilar el partit de manera ràpida amb un gol al minut 5. La sentència ja va arribar a la segona meitat gràcies a dues accions de Xavi Planas (min 39) i Gavi (min 66). El Barça, a més, va tenir en la intensitat defensiva la seva principal virtut ja que li ha permès deixar la porteria a zero per tercer partit consecutiu. La seriosa actuació dels blaugranes permet que els tres punts viatgin a Barcelona. La pròxima setmana, l’Escola de Futbol Base Calafell, vuitè classificat, visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ A – SANT ANDREU

Amplien l’avantatge al capdavant de la classificació (2-0)

L’equip de Marc Serra va aconseguir dissabte passat una important victòria contra el Sant Andreu (2-0) que li permet ampliar l’avantatge al capdavant de la classificació respecte al segon classificat, la Damm B, que va ensopegar a casa contra L’Hospitalet (3-3). L’Aleví A lidera, amb un partit menys, el Grup 1 de Preferent amb sis punts d’avantatge sobre la Damm B. Els gols del conjunt blaugrana els van fer Gerard Hernández (min 11) i Iker Bravo, el tercer màxim golejador del campionat, al minut 28. A més, el Barça va poder deixar la porteria a zero, per onzena vegada aquesta temporada, en el que va ser un partit força complet dels locals. El proper partit de l’Aleví A és el dissabte que ve al camp del CE Manresa, catorzè classificat. 

GIMNÀSTIC MANRESA – ALEVÍ B

Sisè triomf consecutiu (1-5)

Els nois de Jordi Pérez guanyen de manera convincent i segueixen a la segona posició del Grup 2 de Preferent. Tot i començar el partit rebent un gol en contra al minut 3, els jugadors blaugrana han tret el caràcter i l’orgull necessaris per refer-se. Joel Roca ha igualat les forces, mentre que Kevin Kelley en dues ocasions, Arnau Gracia i Elliot Cervellera han certificat la golejada de l’Aleví B. Amb aquest triomf, els culers segueixen en la persecució al líder, l’Espanyol, que porta sis punts d’avantatge. La jornada següent el Sant Cugat B, onzè classificat, visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

SANTFELIUENC - ALEVÍ C

Victòria incontestable abans del partit decisiu (0-7)

Els nois de David Sánchez continuen a un nivell sublim i van guanyar dissabte al camp del Santfeliuenc per 0-7. El partit no podia començar millor per als interessos blaugrana, ja que Alejandro Domínguez (min 8) va inaugurar el marcador, un bon presagi que aniria acompanyat per tres gols més del centrecampista culer. L’efectivitat blaugrana també ha servit perquè Pau Prim, Pol Montesinos i Marc Guiu marquessin tres gols més per posar el 0-7 definitiu. Així doncs, l’Aleví C, amb 22 victòries en 22 partits disputats, manté el liderat, amb set punts d’avantatge sobre l’Atlètic Sant Just, amb el qual, precisament, s’enfronta la propera jornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ D – L’HOSPITALET C

Victòria contundent contra un bon rival (5-1)

Els nois de Daniel Horcas van aconseguir dissabte passat una gran victòria per 5-1 contra L’Hospitalet C i continuen tenint un bon coixí de punts sobre el segon classificat. Els blaugranes no van tenir gaires problemes per imposar-se als visitants, que van veure com Jan Quiles marcava el primer gol al minut 19. El Barça no va trigar gaire a posar distància al marcador, ja que Mateo Sciancalepore va fer el segon i Jan Quiles, un altre cop, el tercer al minut 31. Biel Reinaldo va retallar distàncies, però l’equip barcelonista va sentenciar amb les dianes de Sciancalepore, de nou, i de Daniel Gudjohnsen per posar la cirereta. El proper partit de l’Aleví D és dissabte que ve al camp de l’Escola Gavà C, desena classificada.

BENJAMÍ A – ESCOLA BARBERÀ ANDALUCÍA

Continua el frec a frec amb el líder (9-0)

Els nois de Jordi Font van aconseguir una golejada contundent diumenge passat contra el cuer, l’Escola Barberà Andalusia, i suma 69 punts, els mateixos que el líder Espanyol, que va haver de patir per superar el Sant Cugat Esport (1-2). Els blaugranes van fer la primera diana al minut 11 i després els gols van anar caient l’un darrere l’altre. Els golejadors barcelonistes van ser Joel Escaler, David Sáez (3), Lamine Yamal, David Escoda, Marc Bernal i Xavi Castellanos (2). El proper partit del Benjamí A és diumenge que ve al camp de la Damm, cinquena classificada.

SITGES – BENJAMÍ B

El títol de Lliga està a punt de caure (2-4)

El Benjamí B guanya i manté els 13 punts d’avantatge respecte als segons classificats, el Gimnàstic Manresa i el Sant Cugat Esport. Tot i iniciar el matx per darrere al marcador, els nois d’Òscar Jorquera s’han sobreposat a les adversitats i han demostrat perquè estan al davant de la classificació. Òscar Torrellas ha posat l’1-1 al marcador, mentre que Òscar Masqué, Lassana Diaby i Denis Cruz s’han encarregat de plasmar la superioritat futbolística al lluminós (2-4). El proper partit del Benjamí B serà diumenge que ve a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Blanca Subur, darrer classificat. El Benjamí B es podria proclamar campió de Lliga en dues jornades al camp de la Fundació Europa.

PRAT – BENJAMÍ C

Festival golejador i continuen amb el ple de victòries (0-12)

Els jugadors d’Albert Puig aconsegueixen una àmplia victòria que els reafirma com a líders de la categoria. Els blaugranes han imposat el seu ritme en tot moment, cosa que els ha permès avançar-se de bon començament: Nomoko i Albert Vicens han posat el 0-2 en menys de 7 minuts. Però la fam de Nomoko l’ha portat a aconseguir un repòquer convertint quatre gols més. Vicens, de nou, Chama Broulayé, Arnau Mares, Roger Casadevall (2) i David Juan han posat el 0-12. Els 146 gols convertits en només 22 partits, evidencien el potencial ofensiu que ostenten els nois d’Albert Puig. Els culers continuen liderant la classificació amb 66 punts, dotze més que el Cornellà D, que té un partit menys, i la propera jornada jugaran contra l’Atlètic Sant Just, cinquè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ D – VILA OLÍMPICA B

Trenquen la mala ratxa (8-1)

Després de tres partits sense guanyar, amb dues derrotes i un empat, l’equip d’Alexis Pintó va reaccionar aquest diumenge amb una gran golejada contra el Vila Olímpica (8-1), en un partit que els blaugranes ja havien sentenciat al minut 6 amb un 0-3 d’inici. Els golejadors locals van ser Boussou William (2), Nuhu Fofana, Àlex Cantarell (2), Alexis Gómez (2) i Nil Naveira. La diana de l’honor visitant va ser obra d’Iker Alvárez. El proper partit del Benjamí D, que es manté sisè a la classificació, és dissabte que ve al camp de la Damm B, quart classificat. 

PREBENJAMÍ  - ESCOLA FUTBOL GAVÀ D

Festival golejador d’un equip imparable (7-2)

L’equip de Juan Antonio Gil va aconseguir dissabte passat una nova victòria (7-2) contra l’Escola Futbol Gavà D i suma ja 21 triomfs en els 22 partits que ha disputat aquesta temporada. L’Escola Gavà va sorprendre el conjunt blaugrana amb un gol matiner al minut 4, però el Barça ben aviat va capgirar el marcador (2-1, min 9). Michal Zuk, Pol Vila, Jordi Pesquer (2), Marc Garcia, Aisher Font i Ismael Ziani van ser els golejadors barcelonistes en un partit que va comptar també amb dos gols visitants. El partit següent del Prebenjamí, líder amb 13 punts d’avantatge sobre el Can Vidalet, és dissabte que ve al camp del Sant Just Desvern, onzè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut