El Cadet B i el Benjamí B, campions de Lliga

El Cadet B i el Benjamí B, campions de Lliga

L’equip de Cristian Catena guanya el títol a casa després d’imposar-se per 5-1 a l’Escola F. Gavà B, mentre que els nois d’Òscar Jorquera ho fan al camp de la Fundació Europa (2-10)

Primer va ser el Juvenil A i ara li arriba el torn al futbol formatiu amateur. El Cadet B i el Benjamí B han guanyat les seves respectives lligues aquest matí en una extraordinària jornada per a la Masia. I ho han fet amb la mateixa contundència que han demostrat durant tot el campionat. El Cadet B ha superat per 5-1 a l’Escola F. Gavà B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que el Benjamí B ha conquerit el títol al camp de la Fundació Europa després d’imposar-se per 2-10. Són els dos primers títols de la temporada per al futbol formatiu amateur blaugrana.

El Cadet B de Cristian Catena ha signat una temporada sensacional al Grup 1 de Preferent. Va perdre el primer partit de Lliga al camp del Vilanova (3-2) i després ha estat capaç d’encadenar 23 victòries consecutives. La darrera i decisiva avui contra l’Escola F. Gavà B amb gols de Robert Martínez, Zacarias Ghailan (2), Jaume Jardí i Marc Lachévre. El Cadet B ha marcat 116 gols i només han encaixat 12. Una mitjana de 4,8 gols a favor per només 0,5 en contra. Jaume Jardí, amb 25 gols, Raúl Martínez, amb 15, i Robert Navarro i Marc Lachévre, amb 13, són els màxims anotadors d’un equip que a partir de dimecres jugarà la Mecup a Menorca.

L'èxit del Benjamí B

El Benjamí B, per la seva part, també ha signat una temporada per emmarcar. Avui han guanyat la Lliga al camp de la Fundació Europa imposant-se per 2-10 amb gols d’Iker del Moral (3), Gibert Jordana (2), Quim Junyent (2), Gerard Ruiz de Valdivia, Denis Cruz i Òscar Masqué. Els nois d’Òscar Jorquera han guanyat la Lliga sumant 25 victòries i només un empat amb el Sant Cugat Esport (2-2). Han marcat 153 gols a favor i només han encaixat 23 gols. Lassana Diaby, amb 32 gols, i Gibert Jordana, amb 20, són, de moment, els màxims anotadors d’un equip que la propera setmana jugarà a Mallorca el Torneig Internacional Santa Ponça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut