Jornada al planter marcada pel golàs de Claudia Pina

La davantera va decidir un vibrant derbi juvenil amb un eslàlom des del mig del camp
Els quatre equips del planter femení van jugar aquest cap de setmana. Entre tots els partits va destacar l’extraordinari gol de Claudia Pina, que va sentenciar el derbi juvenil. Per contra, el filial va patir la primera derrota a casa de la temporada de la manera més cruel.

FCB B – Europa (0-1)
Quasi tres anys feia que el Barça B no perdia un partit a la Ciutat Esportiva. L’Europa, que arribava com el tercer classificat, va trencar la ratxa de la manera més inesperada. En un partit equilibrat, un gol d’Anabel al minut 93 va significar el 0-1 definitiu. D’aquesta manera, s’estreny el grup tercer de la Segona Divisió. El lidera el Seagull amb 36 punts i el segueixen el mateix Europa, amb 33, i el Barça, amb 32.

Juvenil-Cadet – Espanyol (4-3)
Un autèntic partidàs el que es va viure a Sant Joan Despí. Sense fer el seu joc més brillant, les blaugrana van manar sempre (2-0, 3-2 i el 4-3 definitiu). Viktoria Adrianova i Claudia Pina, amb un doblet cadascuna, van ser les anotadores culers. Menció especial es mereix l’últim gol, el del triomf, de Pina. La davantera va firmar un eslàlom memorable per reforçar l’equip en el lideratge.

Els Pallaresos – Infantil-Aleví (0-15)
Molt més plàcida va ser la sortida del conjunt dirigit per Juan Carlos Hidalgo. Al minut 5 ja vencia per 0-2. Les dianes es van repartir així: Laura Mas Berenguer (4), Laia Trancoso (3), Laura Lobo (2), Claudia Gómez (2), Naiara Tarifa, Natalia Muñoz, Ariadna Mingueza i Valeria Trujillo. Les blaugranes continuen primeres i invictes.

Cornellà – Aleví-Benjamí (0-5)
També van guanyar amb contundència les més menudes de totes. Al camp del penúltim classificat, el Barça va controlar el partit de principi a fi, materialitzant la seva superioritat a través de Tatiana Pérez, Maria Calderón, Nina Pou i Claudia García (2). El conjunt blaugrana, el menys batut de la categoria amb 7 gols en contra en 11 jornades, és segon a un punt de l’Espanyol.