Cap de setmana lluent al planter

Victòries de mèrit dels quatre equips de les categories inferiors del futbol femení barcelonista
Un altre 4 de 4. Tots els equips del planter femení del FC Barcelona van guanyar els seus compromisos aquest cap de setmana. A continuació els repassem:

Igualada – FCB B (1-3)
Important victòria del filial en un camp complicat. El conjunt dirigit per Zoe García va fer un partit molt seriós i va saber patir quan es va trobar amb un gol en contra al minut 61. Amb tres gols de cap, fruit d’accions d’estratègia gairebé consecutives, Carla Armengol i Maria Benedicto (2) van capgirar el marcador. Un triomf que va valer doble, ja que l’equip ampliava el seu avantatge al capdavant de la Lliga a tres punts, quan queden cinc jornades per disputar.

Juveni-Cadet – DAMM (5-0)
Prometia força el duel entre el primer i el tercer classificat a la Ciutat Esportiva. El partit va quedar sentenciat a la primera meitat, amb quatre gols locals, mentre que el cinquè va arribar a la represa. Les realitzadores van ser Andrea Martínez, Claudia Pina (2), Ainhoa Marin i Laura Linares. La victòria també va servir per eixamplar el marge de punts respecte al segon, que ara són vuit.

Infantil-Aleví – Fontsanta Fatjó (4-1)
Pas de gegant del Barça cap a la consecució del títol de Lliga en golejar el tercer classificat. Conscients de la importància de la cita, les blaugranes van ser molt regulars, dominant en tot moment i marcant quatre gols obra de Laura Lobo, Esther Laborde, Berta Gras i Alicia Infante. El rival, més potent físicament, va establir el definitiu 4-1 a les acaballes. Amb aquest resultat, el quadre entrenat per Juan Carlos Hidalgo serà campió si guanya al camp de l’Espanyol el proper cap de setmana, en la penúltima jornada de la competició.

Aleví-Benjamí – Fontsanta Fatjó (9-0)
Una altra gran actuació la van firmar les més menudes del planter femení en un partit que enfrontava el segon amb el tercer. A partir del segon quart, les culers no van oferir cap opció al rival. Van marcar Laia Martret (2), Ylenia Estrella (2), Maria Calderón (3), Martina González i Tatiana Pérez per un equip que acaba la Lliga en bona forma.