Pina, Gemma Font i Candela, en dinàmica de primer equip i amb dorsal

Pina, Gemma Font i Candela, en dinàmica de primer equip i amb dorsal

Les jugadores del planter seguiran entrenant-se a les ordres de Fran Sánchez, amb opció de jugar amb el filial
Clàudia Pina, Gemma Font i Candela Andújar portaran a terme dinàmica de primer equip durant la temporada 2018/19 i tindran dorsal assignat. Com ja van fer durant gran part del curs anterior, les tres futbolistes s’entrenaran a les ordres de Fran Sánchez, amb opció de jugar amb el primer equip o amb el filial. Totes elles tenen una àmplia trajectòria al planter culer i tant Pina com Candela ja van debutar oficialment l’any passat a la Lliga.

Pina, de 16 anys, és una de les grans promeses del planter. Davantera d’afinat olfacte golejador, en aquests moments està preparant el Mundial sub-20 amb la selecció espanyola.

Gemma Font, de 18 anys, compartirà la nova porteria blaugrana amb Sandra Paños i Pamela Tajonar, com ja va fer a la Gira pels Estats Units. Es tracta d’una portera sòbria amb bon domini del joc amb els peus.

Candela, de 18 anys, també es troba concentrada per al Mundial sub-20. Ràpida, hàbil i golejadora, acostuma a actuar d’extrem tot i que també se l’ha vist d’interior.

El salt d’aquestes tres jugadores a la dinàmica del primer equip reafirma l’aposta del Barça Femení per les jugadores del planter i, en concret, pel filial campió de la Segona Divisió les últimes tres temporades. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut