fcb.portal.reset.password

Pina, Gemma Font i Candela, a la temporada passada | FCB

Clàudia Pina, Gemma Font i Candela Andújar portaran a terme dinàmica de primer equip durant la temporada 2018/19 i tindran dorsal assignat. Com ja van fer durant gran part del curs anterior, les tres futbolistes s’entrenaran a les ordres de Fran Sánchez, amb opció de jugar amb el primer equip o amb el filial. Totes elles tenen una àmplia trajectòria al planter culer i tant Pina com Candela ja van debutar oficialment l’any passat a la Lliga.

Pina, de 16 anys, és una de les grans promeses del planter. Davantera d’afinat olfacte golejador, en aquests moments està preparant el Mundial sub-20 amb la selecció espanyola.

Gemma Font, de 18 anys, compartirà la nova porteria blaugrana amb Sandra Paños i Pamela Tajonar, com ja va fer a la Gira pels Estats Units. Es tracta d’una portera sòbria amb bon domini del joc amb els peus.

Candela, de 18 anys, també es troba concentrada per al Mundial sub-20. Ràpida, hàbil i golejadora, acostuma a actuar d’extrem tot i que també se l’ha vist d’interior.

El salt d’aquestes tres jugadores a la dinàmica del primer equip reafirma l’aposta del Barça Femení per les jugadores del planter i, en concret, pel filial campió de la Segona Divisió les últimes tres temporades. 

Tornar a dalt