FC Barcelona Femení – Sant Gabriel: Agafant ritme a base de gols (7-0)

Un triplet de Duggan, un doblet de Martens i el gol de Carla Armengol han segellat el triomf en el tercer partit de preparació culer

A la Ciutat Esportiva, el Barça Femení ha completat el tercer partit de preparació, en aquest cas davant d’un equip de Segona Divisió com el Sant Gabriel, entremig de la doble prova de foc amb els gegants anglesos (el Chelsea el diumenge passat i el City el que ve). Les blaugranes han seguit agafant rodatge i bones sensacions en un duel dominat de principi a fi i que també ha servit per provar nous dibuixos tàctics.

Amb Jana Fernández i Andressa Alves de carrileres, l’equip tenia amplitud per les bandes i trobava amb facilitat a Mariona i Duggan, les puntes. Tot i això, la primera ocasió clara del partit ha estat de les visitants i salvada sobre la línia per la defensa local (min 20). A partir d’aquí, el Barça s’ha engrandit i abans del descans ja manava per 2-0 amb un hat-trick de l’oportunista Duggan.

A la represa, el conjunt culer ha presentat vuit canvis i ha sortit novament imposant un ritme alt. Ràpidament Carla Armengol i Lieke Martens (2) han ampliat l’avantatge. La potent Kheira Hamraoui ha disposat d’oportunitats per estrenar-se com a blaugrana, però finalment qui ha pogut tornar a marcar ha estat la realitzadora davant del Chelsea, Bárbara Latorre, a l’últim minut.

El duel també ha servit perquè la portera Gemma Font i la campiona d’Europa sub-19 Laia Codina disposessin dels primers minuts de la pretemporada.