Engega el Barça Femení 2018/19

Engega el Barça Femení 2018/19

El conjunt dirigit per Fran Sánchez ha començat la pretemporada aquest dilluns amb les proves mèdiques i físiques, al matí, i el primer entrenament, a la tarda

El Barça Femení 2018/19 ja està en marxa. Aquest dilluns al matí,  les jugadores del primer equip han engegat amb les tradicionals proves mèdiques i físiques. Hi han estat citades la major part, amb les excepcions de Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Candela Andújar i Claudia Pina, concentrades per al Mundial sub-20, així com la brasilera Andressa Alves i la mexicana Pamela Tajonar, que s’uniran dimarts a la gira pels Estats Units. No s’ha reincorporat Marta Unzué, amb permís del Club.

D’aquesta manera, les jugadores del primer equip que han fet tests mèdics han estat Sandra Paños, Melanie Serrano, Vicky Losada, Gemma Gili, Marta Torrejón, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, María León, Leila Ouahabi, Toni Duggan, Bárbara Latorre, Élise Bussaglia, Natasa Andonova, Lieke Martens, Kheira Hamraoui, Stefanie Van der Gragt, Andrea Pereira i Gemma Font. Del Femení B estaven citades Carla Armengol, Aida Esteve, Paula Gutiérrez i Jana Fernández.

La revisió mèdica i física ha consistit en proves d’esforç, de podologia, de densitometria i l’analítica. A la tarda, les mateixes futbolistes han realitzat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el primer entrenament de la pretemporada. Una de les grans novetats ha estat Leila Ouahabi, que set mesos després de la lesió en un genoll ha començat a treballar amb el grup. A partir del dimarts (i fins diumenge), l’activitat es traslladarà als Estats Units.

Les valoracions de Fran Sánchez

“Volem donar continuïtat a la feina que es va iniciar l’any passat. Estem en un grup en què no hi ha hagut masses canvis, amb poques incorporacions. Els objectius són arribar el més lluny possible en totes les competicions i ser competitius en tots els partits”.

“Estem molt il·lusionats perquè és la primera vegada que l’equip femení viatjarà amb el masculí en una gira. Estem amb moltes ganes de gaudir de l’experiència, de començar a treballar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut