FC Barcelona Femení – CF Pardinyes: Golejada i a la final de la Copa Catalunya! (9-0)

FC Barcelona Femení – CF Pardinyes: Golejada i a la final de la Copa Catalunya! (9-0)

Les blaugranes superen còmodament al conjunt de Ponent en un partit que han dominat de principi a final i dissabte, contra l'Espanyol, disputaran el partit per endur-se el títol

Tàrrega ha estat una festa, sobretot, pel Barça Femení. Les culers s’han imposat clarament al Pardinyes (9-0) i han accedit a la final de la Copa Catalunya. L’estadi Joan Capdevila ha semblat el domicili provisional de les blaugranes, perquè han fet seu el camp amb la possessió de l’esfèrica i amb els gols. Andonova (3), Mariona (3), Andressa (2) i Carla Armengol han estat les autores de les dianes culers. Però el nom propi del matx ha estat Leila, que ha tornat a jugar després de quasi 9 mesos lesionada.

Control absolut de la pilota i del partit

Des d’una defensa amb tres centrals, les blaugranes han començat a construir el perill ofensiu. En aquesta línia defensiva ha destacat la presència de la jugadora del filial Jana, sempre ben posicionada i cobrint les espatlles de la també futbolista del Femení B, la polivalent lateral, Carla. Tot en ordre en un Barça sense mal de caps defensius. Andressa, carrilera, i Carla s’han plantat en la perifèria de la porteria del Pardinyes.  D’aquesta manera, la productivitat atacant no ha tardat a arribar en forma de gols.

Precisament, la brasilera i la catalana culers han estat les encarregades de situar el 3-0 en els primers 25 minuts de partit. Unes dianes que s’han materialitzat per les tres zones d’atac: pel mig i per ambdues bandes. Andressa, des del costat esquerre i des del punt de penal, i Carla, des del costat dret, han traslladat la superioritat de la gespa a l’electrònic. Les de Fran Sánchez, tocades pel foc del gol, han desbordat el rival en tota la primera meitat.

Sostenen l’empenta ofensiva

Amb unes botes plenes de claredat, les blaugranes han mogut l’esfèric de costat a costat. En una jugada de combinacions mil·limètriques entre Mariona i Andonova ha desembocat en el 4-0, obra magistra de la ‘10’ blaugrana. Però, Andonova, no ha tingut suficient amb una espectacular diana i, n’ha anotat tres més. Mariona, amb un hat-trick, s’ha afegit a la festa golejadora blaugrana i ha conduït, definitivament, el matx al seu trajecte final: la victòria culer.

Però lluny de la festa golejadora i l’accés a la final de la Copa de Catalunya, la protagonista ha estat Leila Ouahabi. La lateral blaugrana ha tornat a disputar un matx amb el Barça després d’estar lesionada durant uns 9 mesos. Així, doncs, les de Fran Sánchez no solament s’han endut la positivitat del triomf de Tàrrega. Dissabte jugaran la final contra l’Espanyol. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut