Prova positiva contra el Sant Gabriel (5-0)

Prova positiva contra el Sant Gabriel (5-0)

Olga Garcia, en dues ocasions, Aitana, Andonova i Clàudia Pina han marcat els gols de la victòria blaugrana en el partit d’entrenament disputat a la Ciutat Esportiva contra l’equip de Segona Divisió

El FC Barcelona Femení s’ha imposat aquesta tarda per 5-0 al Sant Gabriel, de la Segona Divisió Nacional, per un contundent 5-0 en el partit d’entrenament disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper aprofitant l’aturada de seleccions internacionals. Olga Garcia, en dues ocasions, Aitana, Andonova i Clàudia Pina han marcat els gols de la victòria, en un test que ha resultat molt positiu per al combinat de Fran Sánchez, que avui comptava amb només vuit jugadores del primer equip.

El partit, marcat per la forta pluja que ha caigut durant tota la tarda a Sant Joan Despí, s’ha decantat molt ràpid. El Barça, superior tècnicament, ja dominava per 3-0 al descans gràcies als gols d’Olga Garcia i Aitana. El guió ha estat el mateix durant la segona part. Domini absolut blaugrana i el Sant Gabriel defensant-se com podia. Andonova i Clàudia Pina, del Femení B, han arrodonit el resultat (5-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut