Olga García s’acomiada de l’afició

Olga García s’acomiada de l’afició

La davantera tanca la seva segona etapa al Barça després de 13 anys com a blaugrana

Després de finalitzar la temporada amb l’equip, Olga García s’acomiadava dels aficionats a través d’un comunicat a les xarxes socials. La davantera tanca així la seva segona etapa al Club i un total de tretze anys com a blaugrana (2003-13 i 2015-18).

El FC Barcelona li agraeix la seva dedicació i professionalitat, i li desitja molta sort en el seu futur.

"Estimada afició: Volia comunicar-vos avui una decisió que, no per meditada durant molts mesos, deixa de ser dura ara que arriba el moment. Gairebé no em surten les paraules per expressar el que sento pel Barça. El FC Barcelona és el club que em va formar com a persona i professional. Vaig arribar amb 11 anys, sent una nena que mai va pensar viure tants moments meravellosos i passar per totes les categories inferiors aconseguint arribar a l'elit complint tots els meus somnis al club de la meva vida.

Ara ha arribat el moment de prendre un nou camí per buscar nous reptes. Sempre estaré agraïda al Club, i sobretot a vosaltres per estar al meu costat.

Com sabeu aquest any ha estat el més difícil de la meva carrera, però gràcies a tots, amb els vostres missatges de suport, he pogut trobar la motivació per treballar dia a dia, i estar a punt quan tingués l'oportunitat de saltar al camp. SOU INCREÏBLES. Me'n vaig més forta mentalment, i preparada per afrontar els nous reptes que tinc per davant amb l'objectiu de seguir millorant.

Gràcies a les meves companyes, amb les que he compartit moments màgics. He crescut amb vosaltres. Gràcies de tot cor. Us desitjaré sempre el millor. Gràcies fisios, metges, encarregats de material i empleats, gràcies per tant d'afecte i dedicació. Han estat 14 anys increïbles i això m'ho emporto com un gran premi.

M'hauria agradat acomiadar-me al terreny de joc, amb la samarreta posada, però els somnis no sempre es compleixen. Ara mateix la meva motivació és tornar a sentir-me feliç i sumar per guanyar títols.

GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT!

OLGA GARCÍA PÉREZ
BARCELONA, 4 de juny de 2018
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut