Fundació Albacete – FC Barcelona Femení: Victòria de principi a fi (0-3)

Les blaugranes guanyen a domicili gràcies als gols de Martens, Duggan i Patri Guijarro en una bona actuació coral

El FC Barcelona Femení s’ha imposat a l’Albacete per 0-3 en el partit de la jornada 17. A la primera part les blaugranes han encarrilat la quinzena victòria en competició domèstica gràcies als gols de Martens i Duggan, les més insistents de cara a porta. Governant el partit des de la possessió de la pilota i la pressió alta, les de Fran Sánchez han controlat el matx de principi a fi i l’han tancat amb un gol de Guijarro al final.

Dominen totes les facetes del joc

L’esfèric ha estat blaugrana pràcticament d’ençà que ha començat a rodar sobre la gespa de la Ciudad Deportiva Andrés Iniesta. I les de Fran Sánchez no han tardat a incomodar la porteria rival, sobretot fent el camp ample. Precisament en una jugada des de la banda esquerra Martens ha establert el primer gol culer amb un xut potent, el setè al seu compte particular de la Lliga.

La diana ha provocat que el conjunt local s’estirés una mica, però el Barça ha fet un bon treball en defensa, tant en zona defensiva com ofensiva. L’alta pressió després de pèrdua ha estat una altra de les tòniques blaugrana. Els xuts llunyans de Losada, Guijarro, Martens i la debutant Perle Morroni han omplert el catàleg ofensiu barcelonista, i als últims cinc minuts de la primera part s’ha concentrat el perill culer. I, de fet, amb una fuetada seca des de la frontal de l’àrea Duggan ha situat el 0-2 a l’electrònic. L’anglesa és la màxima golejadora blaugrana amb nou dianes.

Segellen el triomf

A la sortida del túnel de vestidors les blaugranes no han aixecat el peu de l’accelerador. La desimboltura en el joc posicional ha permès al Barça trenar quatre jugades ofensives en els cinc primers minuts de la segona meitat. Duggan i Martens han fet lluir la portera de l’Albacete. Sense perdre la inspiració de cara a porta, les blaugranes no han donat cap oportunitat al conjunt local. I menys quan, a les acaballes del matx, han establert el 0-3 definitiu. Guijarro ha marcat a la sortida d’un córner. D’aquesta manera, les de Fran Sánchez continuen amb pas ferm a la Lliga i sumen el setè triomf consecutiu. El proper partit del FC Barcelona Femení serà contra la Reial Societat a casa.