FC Barcelona Femení – València Femení: Continuen intractables (2-0)

FC Barcelona Femení – València Femení: Continuen intractables (2-0)

Els gols de Duggan i Alexia permeten a les blaugranes sumar un nou triomf a la Lliga i encadenar vuit victòries consecutives entre Lliga i Champions

El Barça Femení continua intractable en aquest inici de temporada. Cap equip ha estat capaç d’aturar-les i només han rebut un gol a la Lliga. Aquest dissabte, en un partit més eficaç i resolutiu que brillant, les blaugranes s’han imposat al València (2-0) gràcies als gols de Duggan i Alexia, que els permeten liderar la classificació.

Un bon rival visitava la Ciutat Esportiva aquest dissabte. I això s’ha fet palès des de l’inici. Perquè a les blaugranes, tot i tenir el domini de la possessió, els costava crear ocasions amb cert perill. Ho han provat aviat Bussaglia i Martens, però finalment qui ha aconseguit perforar la porteria valenciana ha estat Duggan, amb un xut espectacular, potent i imparable que després de picar al travesser s’ha colat a dins de la xarxa. El gol ha esperonat encara més les culers, però les valencianes es replegarien bé al darrere trenant una bona línia defensiva que impediria trobar ocasions amb claredat.

Alexia sentencia el partit

El pas pels vestidors ha fet que el Barça posés una marxa més al duel, movent la pilota amb més criteri i més rapidesa, i ha començat a desordenar el conjunt valencià. Tot i això, faltaria afinar la punteria i executar l’última passada amb finor. Estaven tan centrades les jugadores del València a defensar que no se sabia gairebé res d’elles en tasques ofensives. El duel s’encallaria al mig del camp, però amb un Barça intentant trobar solucions en atac.

El Barça buscaria amb insistència el segon gol. Amb Leila i Martens molt actives per banda esquerra trobarien espais. Però el gol ha arribat per la banda oposada, quan una centrada a l’àrea l’ha rematada amb convicció Alexia. Un segon gol que ja ha servit per liquidar el matx i fer sumar a les de Fran Sánchez tres punts més a la Lliga per continuar a dalt de tot de la classificació, abans de l’aturada i de visitar l’Atlètic de Madrid en la jornada següent. Les barcelonistes segueixen intractables en aquest inici de temporada amb ple de victòries a la Lliga i la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut