Barça Femení – Sevilla FC: Victòria sense contemplacions (5-0)

Les blaugranes han completat un partit fenomenal contra el Sevilla en què han destacat les golejadores Mariona (2), Alexia, Bussaglia i Martens

La lluita per la Lliga continua. En el duel contra les sevillistes, el conjunt de Fran Sánchez no ha fallat i s’h endut els tres punts gràcies a un contundent 5-0. El matx l’ha encarrilat Mariona amb dos gols matiners, i Alexia, Bussaglia i Martens s’han unit a la festa golejadora amb un gol cadascuna.

Quan tot just s’havien jugat dos minuts de partit el Sevilla ha tingut la primera ocasió claríssima gràcies a un xut d’Amparo que ha rebutjat a córner Paños. Amb aquest toc d’atenció les de Fran Sánchez s’han activat i han començat a desenvolupar el joc de toc i de posició que les caracteritza, arraconant les visitants al seu propi camp. I així, després d’un parell d’oportunitats per marcar de les blaugranes, ha arribat el primer gol del matx al minut 14 després d’una centrada mil·limètrica de Martens que ha rematat amb contundència Mariona (1-0).

Les sevillanes no han abaixat el cap i han tingut l’empat a tocar en una perfecta falta executada per Olga Carmona que s’ha estavellat a la creueta. Tot i l’ensurt, les barcelonistes han tornat a perforar la porteria del Sevilla al minut 29. De nou, la protagonista ha estat Mariona, que després de driblar Paloma ha definit sense oposició (2-0). A la festa particular de la mallorquina també s’hi ha unit Alexia al minut 34, amb un xut espectacular que s’ha colat per la base del pal esquerre (3-0). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Amplien l’avantatge

La segona meitat ha començat amb un Sevilla molt incisiu que ha intentat buscar un gol que les connectés de nou al partit. Tot i l’esforç de les visitants, el conjunt dirigit per Fran Sánchez ha sabut controlar el joc i marcar el ritme del partit, i l’ha portat per on més li convenia. Després d’un parell d’ocasions d’Aitana i de Martens, ha arribat el quart de les culers en un espectacular xut de Bussaglia des de la frontal de l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria defensada per Paloma (4-0).

Abans de la fi del matx encara hi ha hagut temps per a un últim gol del Barça, en aquest cas de Martens, després d’una gran jugada individual que ha acabat amb un xut estratosfèric (5-0). Amb el xiulet final les blaugranes han certificat un triomf que, curiosament, ha tingut el mateix resultat que la històrica victòria del primer equip al Wanda Metropilitano en la final de Copa del Rei.