Xavi Llorens: “El Twente pujarà la intensitat i es multiplicarà per deu”

Xavi Llorens: “El Twente pujarà la intensitat i es multiplicarà per deu”

El tècnic blaugrana assegura que tot i l’avantatge del resultat d’anada les seves jugadores hauran de saber gestionar l’agressivitat que imposarà el rival en el partit de tornada

El Barça Femení busca la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions per segona vegada consecutiva i la tercera en total. Les blaugranes viatgen aquest dilluns a Holanda amb el resultat de l’anada a favor (1-0). El resultat és molt bo, sobretot, pel fet de no encaixar cap gol. Ara bé, Xavi Llorens és conscient que l’eliminatòria encara no està resolta i hauran de fer un bon partit per aconseguir la classificació: “El Twente voldrà tenir més la pilota, pujarà la intensitat i es multiplicarà per deu”. En aquest sentit, Llorens que ha reconegut que el “Twente serà molt més agressiu” que a l’anada, ha explicat que “l’equip haurà de saber superar aquesta angoixa que ens crearan”. I ha afegit: “Si som capaces de fer-ho, tindrem l’eliminatòria encarrilada”.

El partit arriba després de l’empat davant el Betis aquest diumenge a la Lliga (1-1). Un fet que per a Llorens “és un accident que passa alguna vegada a la temporada”. I és que l’equip ara “s’ha de centrar en la Champions”. Llorens ha insistit que la imatge del “Twente no serà com la del Mini, sinó que sortirà a per totes perquè al seu estadi són un altre equip i l’ideal serà marcar quan abans millor”. “Som superiors, però s’ha de demostrar al camp”, ha sentenciat. Finalment, Xavi Llorens, ha explicat que una de les claus serà  mantenir l’estil de joc blaugrana, “ser protagonistes del partit i tenir ocasions”.

Les capitanes Marta Unzué i Melanie Serrano també han valorat la prèvia del duel abans de viatjar cap a Holanda. Unzué ha recordat que l’equip ja té més experiència a la Lliga de Campions i “eliminatòries com les de Bristol de fa dues temporades se n’aprèn molt”. “Tenim clar que hem de jugar els 90 minuts tenint la pilota, la Champions ens fa molta il·lusió i tot i que elles han de donar un pas endavant i seran més ofensives que al Mini, nosaltres hem de marcar un gol per estar més tranquil·les i tenir-ho tot més controlat”, ha alertat Unzué.

Finalment, Serrano ha destacat que passar l’eliminatòria “seria molt important per al Barça perquè aposta molt pel futbol femení i un pas important, també, perquè significa que podem ser a semifinals”. “Ho intentarem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut