Vicky Losada: “Molt contenta de tornar a casa”

Vicky Losada: “Molt contenta de tornar a casa”

La migcampista, procedent de l’Arsenal Ladies, es converteix en un reforç de luxe del Barça Femení, on va jugar en tres etapes entre el 2006 i el 2015
Vicky Losada torna al Barça Femení. La de Terrassa, de 25 anys, fitxa per al conjunt blaugrana una vegada acabada la seva vinculació contractual amb l’Arsenal Ladies, el seu equip  els últims dos anys. Aquesta serà la seva quarta etapa al Barça des del 2006, amb parèntesis a l’Espanyol (2007/08), el Western New York Flash (2014) i l’últim bienni al futbol anglès.

És una migcampista amb fusta de líder i olfacte golejador, gràcies a la seves arribades des de la segona línia. A la seva qualitat tècnica i fortalesa física li ha afegit la maduresa i l’experiència adquirida en l’època lluny de casa. De blaugrana va contribuir en la consecució de quatre Lligues i dues Copes.

Losada ha signat el seu nou contracte aquest dimarts al matí i posteriorment ja s’ha exercitat a les ordres de Xavi Llorens, en l’últim entrenament de l’equip abans de rebre el Twente a la Lliga de Campions (dimecres, 18.30h). La nova ‘16’ barcelonista no podrà disputar aquesta eliminatòria en estar tancat el termini d’inscripció.

Les primeres declaracions de Vicky Losada  

“Molt contenta de tornar a casa i sobretot al club que em va veure créixer”.

“Me’n vaig anar perquè tenia objectius més grans i la Lliga anglesa em semblava perfecta, també volia aprendre anglès.  He tornat amb l’objectiu complert i en un moment molt bo. El Barça segueix treballant, el Club hi està abocat i quan vaig tenir oferta no m’ho vaig pensar”.

“No m’he perdut cap partit, les noies estan en una bona dinàmica. L’any passat no es va poder aconseguir ni Lliga ni Copa, però tot és experiència i es bo que seguim competint en Champions”.

“No té res a veure amb abans. És clar que el Club està apostant per elles”.

“Que dimecres la gent s’acosti al Miniestadi, que les noies necessitaran el suport i estic segura que respondran bé i es podrà gaudir d’un gran partit”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut