Barça B – CD Ebro: Triomf amb rècord històric inclòs (3-0)

Barça B – CD Ebro: Triomf amb rècord històric inclòs (3-0)

Els de Gerard López tanquen l’excel·lent temporada regular amb una victòria que significa el millor registre del Barça B a la categoria, tant de punts com de victòries

El Barça B s’imposa a l’Ebro (3-0) i aconsegueix igualar el rècord històric de punts del Grup 3 de la Segona Divisió B que també ostenta el Llevant. Amb aquest triomf, fonamentat en gols de Palencia, Cardona i Abeledo, l’equip continua en un estat de forma excel·lent, allarga a 14 els partits consecutius sense conèixer la derrota i assoleix el millor registre del Barça B a la categoria, tant de punts (82) com de victòries (25).

El culers han sortit al terreny de joc amb una clara tendència ofensiva i les ocasions de gol no han tardat a arribar. La primera ha estat per a Kaptoum, que ha aprofitat la seva potència per generar perill, però el xut ha sortit lleugerament desviat; i la segona s’ha iniciat amb una assistència mil·limetrada de Romera perquè Alfaro rematés, tot i que el xut ha sortit fregant el travesser (0-0, min 24). Posteriorment, ha estat Romera qui ha rebut l’assistència de Gumbau, però el toc del davanter s’ha passejat per l’interior de l’àrea petita.

A mesura que passaven els minuts el joc ha augmentat les revolucions i el Barça s’ha erigit en l’amo del partit. D’aquesta manera, les ocasions eren culers i l’Ebro només ha pogut contenir les envestides. A punt ha estat Perea d’inaugurar el marcador local, però la seva definició s’ha topat amb el travesser.

La segona part decideix

Després del pas per vestidors, els de Gerard López s’han mantingut fidels a la vocació ofensiva i han trobat el premi. El capità Sergi Palencia ha engaltat una canonada des de la distància que ha creuat la línia de gol després de rebotar al pal; una genialitat que ha deixat bocabadat el públic present al Miniestadi (1-0, min 60). L’Ebro hauria pogut igualar les forces, però una magistral aturada de Varo a un xut de lliure indirecte a l’interior de l’àrea ha evitat l’empat. Ja entrats a la recta final del partit, Cardona ha convertit una extraordinària vaselina des de la frontal (2-0, min 85) i, en la jugada posterior, Abeledo ha batut el porter visitant amb un remat de cap (3-0, min 88).

En definitiva, tres punts més que signifiquen el colofó a una Lliga regular brillant sent el conjunt més golejador i el menys golejat. El Barça B coneixerà demà a les 17.00 h el rival de l’eliminatòria de play-off: Cultural Leonesa, Albacete o Llorca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut