Henry:

Henry: "El Barça és molt especial, me’n vaig adonar quan jugava allà"

L'exdavanter blaugrana ha repassat diferents temes relacionats amb el Club a Nova York

L'exjugador francès del FC Barcelona, ​​Thierry Henry, ha parlat de molts temes blaugrana, en una entrevista amb Barça TV, durant l'estada a Nova York que està fent el primer equip. L'exdavanter ha repassat la seva trajectòria al Club destacant que "el Barça és molt especial. Jo me’n vaig adonar quan jugava allà". Henry ha elogiat tot el que envolta l'entitat blaugrana, ressaltant que el Club li va donar tot tant pel que fa a títols com també pel que fa a altres factors que el fan diferent: "Per mi és més que un Club. Quan te’n vas ja saps el que és. A la meva època hi havia uns 11 jugadors del planter i per això el Barça és més que un Club. Són els partits, són els gols, és l'afició, és el Camp Nou, és tot. Si t'agrada el futbol, t'agrada el Barça”.

En la mateixa línia, l'ambaixador blaugrana en aquesta gira pels Estats Units ha recordat que ell va arribar a l'equip "pensant com jugava el Barça" i ara parla "de l'afició, la ciutat, el planter, d'altres coses". El francès també ha subratllat l'exigència que suposa  jugar al club blaugrana: "Quan signes pel Barça no només és posar-te la samarreta, sinó que has de saber que hi ha molta pressió. Ara bé, si l’aguantes i la saps portar és un lloc increïble".

Un altre tema de l'actualitat que ha tractat Henry és la incorporació de Valverde a la banqueta del Barça. L'exblaugrana ha afirmat: "Si hi ha algú que sap del Barça és ell. Ha jugat aquí i contra el Barça moltes vegades. Jo el veig bé. Cal esperar i ajudar-lo".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut