Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Hem de mentalitzar-nos bé"

El tècnic del primer equip del FC Barcelona, ​​a la prèvia del partit d'anada contra el Múrcia, comenta que hi haurà rotacions però assegura que l'objectiu és el mateix de sempre, que és seguir endavant per defensar el títol

Comença la defensa del títol de la Copa per al tricampió. Els setzens de final ja han arribat i el FC Barcelona viatjarà a Múrcia per jugar l'anada a la Nueva Condomina (21.30 hores, BeIN LaLiga). En la prèvia del partit, l'entrenador del primer equip Ernesto Valverde ha valorat aquest inici de competició i ha assegurat el següent:

"És un dels partits més complicats. És molt important mentalitzar-se per afrontar-lo. Serà difícil, perquè és un rival de diferent categoria que es creixerà davant nostre”.

"El Múrcia és un equip històric. L'afrontem com una eliminatòria més, ja que volem seguir endavant per defensar el títol"

Sobre les rotacions

"El futbol és una prova per a tots permanentment. Sempre s'ha de demostrar per què som aquí. Demà hi haurà rotacions, sí, però l'objectiu és el mateix. Hem de respondre davant d’un equip il·lusionat i una ciutat bolcada amb els seus"

"Vermaelen tindrà la seva oportunitat probablement demà. Està bé i preparat psicològicament. Aleix Vidal i Arda queden descartats per lesió"

Amb participació dels jugadors del Barça B

"La idea és que ens ajudin"

"És aviat per dir-ho, però Arnáiz té grans qualitats. Té gol i dóna assistències i té molt desequilibri. Hem de veure el seu creixement. El tenim vist i el seguim"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut