fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya. Un any més el Club ha estat present en els actes commemoratius de la Diada de l’Onze de Setembre i ha participat en la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova. El president Josep Maria Bartomeu ha encapçalat la delegació del Club blaugrana, que ha estat formada pels vicepresidents Jordi Cardoner i Carles Vilarrubí, així com també dels directius Josep Ramon Vidal-Abarca, Jordi Calsamiglia, Maria Teixidor i Xavier Vilajoana, i del delegat de relacions amb la UEFA, David Bellver.

A més de la presència institucional, el Barça també ha comptat amb una àmplia representació dels diferents esportistes del Club, amb el capità del primer equip de futbol, Andrés Iniesta i el seu company Jordi Masip. A l’ofrena, també hi han assistit l’entrenador i el capità de la secció d’handbol, Xavi Pascual i Víctor Tomás, l’entrenador del futbol sala, Andreu Plaza  i el capità Marc Tolrà, així com també l’entrenador del Barça Femení, Xavi Llorens i la capitana Marta Unzué.

La comitiva esportiva del Club s’ha completat amb una àmplia representació de la Masia i el futbol formatiu, amb la presència del secretari tècnic del futbol formatiu, Jordi Roura, i els jugadors de l’Aleví A Raul Alarcón, Marc Bombardo, Íker Bravo, Gerard Hernández i Arnau Meca. L’Agrupació Barça Jugadors també ha estat present davant el monument a Rafael Casanova, amb la representació de Joan Vilà i Josep Marcet

Tornar a dalt