fcb.portal.reset.password

Ronaldo, durant la seva etapa com a jugador del Barça / HORACIO SEGUÍ - FCB

Considerat com el successor de Romário, el FC Barcelona va suar sang per aconseguir un acord amb el brasiler, un dels jugadors que marcaven diferències sobre el terreny de joc, tal com havia demostrat a les files del PSV Eindhoven i a les seleccions menors del seu país. La contractació es va fer a Miami, els Estats Units, on la selecció del Brasil s’havia concentrat per disputar els Jocs Olímpics d’Atlanta del 1996. No va caure gaire bé que l’emissari del Barça per tancar l’operació, Joan Gaspart, aparegués al quarter general de la ‘canarinha’ i distragués la figura de l’equip.

En qualsevol cas, va aconseguir la seva comesa i Ronaldo va firmar per vuit temporades amb opció a dues més, amb una fitxa anual de 2 milions de dòlars i una clàusula de 4.000 milions de pessetes. “Vull fer història al Barcelona, sóc molt feliç”, van ser les seves primeres paraules. Gaspart, malgrat el cost del fitxatge, tenia molt clar que “els diners han d’estar al camp, no al banc... ni tampoc a la bossa d’escombraries”. Va dir també que, tancat el fitxatge, havia fet un favor al jugador, que ara podria concentrar-se en el Jocs. Les negociacions havien estat molt dures, però el resultat va ser feliç.

Forum Barça

Fòrum Barça

Coincidint amb el 115è aniversari del Club, el Fòrum Barça impulsa el Dietari FCB, que es difon a través de www.fcbarcelona.cat, amb un record diari d’un esdeveniment remarcable de la història del Club. Aquest recull és fruit de la tasca de recerca de Jaume Llauradó, i compta amb la col·laboració del Centre de Documentació del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();