Preus

SOCIS 8,70 € p/persona (entrada + lloguer de patins).
PÚBLIC 12 € p/persona (entrada + lloguer de patins).
Per a més de 10 persones, l’entrada i els patins de la persona que celebra l’aniversari gratuït més un detall.
 

Reserves

Heu de fer la reserva prèvia per telèfon al 902 18 99 00 o per correu electrònic a pistadegel@fcbarcelona.cat, indicant el nom de la persona que celebra l’aniversari, si sou socis o no del FC Barcelona, quantes persones patinaran i el dia i l’hora de la visita.  Si sou socis del FC Barcelona, heu de comunicar-ho a l’hora de fer la reserva, i presentar el carnet de soci a les taquilles de la Pista de Gel, el dia de la festa.
 

Casc i guants

És obligatori l’ús de guants mentre es patina. Els poden portar de casa o llogar-los a les taquilles de la Pista de Gel, a 3 euros el parell.

És obligatori l’ús de casc per a nens/es menors de 12 anys. Podeu portar-lo de casa tipus bicicleta, patins, ‘ski’ o llogar-lo a la Pista a 3 euros/casc.
 

Serveis opcionals

Monitors

Heu de fer la sol·licitud el dia que feu la reserva, i un cop et confirmem la disponibilitat del monitor, heu de passar personalment per les taquilles de la Pista i abonar l’import del servei contractat, uns dies abans de la visita. Preu: 31 euros/hora/monitor.

Cafeteria

Per contractar aquest servei, heu de trucar i us informaran dels menús especials per a festes d’aniversari, i els preus. Aquest servei és independentment al servei del Patinatge. Informació i reserves de la cafeteria: 93 496 36 33.