Sol·licitud entrades socis abonats

Sol·licitud entrades socis abonats

Sol·licitud Entrades Futbol Camp Nou

Els socis abonats que no han demanat excedència, poden sol·licitar aquí les entrades per als partits que estan disponibles actualment.

Partits disponibles

 

FC BARCELONA - ATLÉTICO DE MADRID 06/02/2022

Obertura formulari sol·licitud entrades: 19 de gener a les 12 h.

Tancament formulari sol·licitud entrades: 31 de gener a les 21 h.

Els abonats a l'Estadi poden sol·licitar una localitat de manera gratuïta per a cada partit que es permeti públic a l'Estadi i amb aforament restringit. En el cas que hi hagi més peticions que localitats disponibles, es farà un sorteig per assignar les entrades.

L’aforament disponible dependrà de la normativa del PROCICAT que estigui vigent el dia del partit i de la demanda que s’hagi produït en cadascuna de les zones de l'Estadi.

A causa de l’aforament restringit, la ubicació de les entrades que s’atorguin als abonats no correspondrà a la mateixa localitat que tenen assignada en els seus abonaments, però estaran situades tan a prop com sigui possible de la del seu abonament.

Entre les 24 i les 48 hores prèvies a l’inici del partit, els socis titulars de les peticions agraciades en el sorteig rebran la comunicació del Club i les entrades electròniques amb les localitats assignades, que estaran situades tan a prop com sigui possible de la del seu abonament.

El Club només compensarà, amb la part proporcional corresponent al partit, els socis abonats que han sol·licitat l’entrada i no han estat agraciats en el sorteig. L’import es determinarà a final de temporada, segons la totalitat de partits disputats, i serà descomptat en la pròxima renovació de l’abonament.

Les entrades no seran nominatives i es podran cedir a altres persones, sense necessitat de notificació prèvia al Club. No hi haurà registre de les persones a qui se cedeixen les entrades, però en cas de requisit sanitari, el Club podrà sol·licitar les dades de les persones que han assistit al partit.

Els socis menors de 14 anys han d’anar acompanyats d'un adult,  i per poder accedir a l'estadi junts han de tenir les localitats a la mateixa zona (mateix accés, porta i boca).

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut