Madrid CFF – Barça Femení: Amb pas ferm a semifinals (0-3)

Les blaugranes s’imposen amb gols de Martens, Marta Torrejón i Hamraoui i avancen de ronda al torneig del KO

Un triomf que val un bitllet per a les semifinals de la Copa de la Reina. El Barça Femení no ha fallat en la seva visita al camp del Madrid CFF i s’ha imposat 0-3 amb les dianes de Martens, Marta Torrejón i Kheira Hamraoui. Un duel en qual el conjunt local no ha renunciat a la pilota i les blaugranes han disposat de les millors ocasions de gol.

El partit ha començat amb una ocasió de Toni Duggan, en què el xut de la davantera blaugrana ha sortit fora després d’una mitja volta. Després de buscar el gol amb insistència, Martens ha avançat al conjunt culer en una llarga i bonica jugada. Marta Torrejón ha arribat a la línia de fons i ha centrat, Andressa Alves ha deixat passar la pilota per tal que la jugadora holandesa avancés el Barça Femení (0-1, min 12).

Martens ha estat protagonista d’una bona jugada amb Toni Duggan, però la rematada de la jugadora blaugrana ha sortit fregant el pal. A partir del gol, el conjunt visitant s’ha fet amb el control del matx, si bé el conjunt madrileny no ha renunciat a la pilota. María León ha estat a punt de fer el 0-2 en una rematada de cap que la portera local Ulloa ha aturat. El resultat ja no s’ha mogut en una primera meitat marcada pel fred i la pluja.

Certifiquen la classificació

A la segona meitat el conjunt blaugrana ha pogut ampliar la diferència en el marcador amb una diana de Marta Torrejón en un servei de córner. Aitana Bonmatí ha servit el córner i Torrejón s’ha avançat a la defensa del conjunt madrileny per situar el 0-2 (min 52).

Dos minuts després el Barça Femení ha encarrilat la classificació per a les semifinals amb una diana de Kheira Hamraoui (0-3, min 54), que ha rematat de teló una pilota morta dins l’àrea. Dues dianes de pilota aturada en què les blaugranes han aprofitat la superioritat física. A partir d’aquests dos gols el conjunt dirigit per Lluís Cortés ha tingut el control del matx en uns minuts còmodes per a les blaugranes. El Barça Femení ha pogut donar descans a jugadores més habituals i ha tingut ocasions per ampliar l’avantatge en el marcador, però sense precisió en els darrers metres. D'aquesta manera les blaugranes es classifiquen per semifinals per onzena vegada consecutiva.

Madrid CFF, 0
Barça Femení, 3

Madrid CFF: Ulloa, Agustina, Lucía, Villegas, María del Carmen, Mellado (Laura Ortega, min 65), Alexandra (Irene López, min 74), Analu, Estela (Ainoa, min 65), Silvia Rubio i Bernabé (Beckman, min 82).

Barça Femení: Paños, Van der Gragt, María León (Leila Ouahabi, min 65), Melanie, Marta T., Andressa Alves, Aitana, Duggan (Claudia Pina, min 61), Hamraoui (Alexia, min 71), Andonova i Martens (Candela Andújar, min 58).

Gols: 0-1, Martens (min 12); 0-2, Marta Torrejón (min 52); 0-3, Kheira Hamraoui (min 54).

Àrbitra: Gallastegui Pérez.