Wael Jallouz jugarà cedit al Mainvilliers-Chartres

Wael Jallouz jugarà cedit al Mainvilliers-Chartres

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el Füchse Berlín per donar per finalitzada la cessió actual, i ha acordat amb el conjunt francès que el lateral tunisià jugui cedit a l’actual líder de la Proligue fins al 30 de juny del 2020

El Barça Lassa d’handbol ha arribat a un acord amb el Füchse Berlín per donar per finalitzada la cessió del jugador Wael Jallouz, acordada inicialment fins a la fi d’aquesta temporada. Al mateix temps, el Club ha arribat a un altre acord amb el Mainvilliers-Chartres per a la cessió del lateral tunisià fins al 30 de juny del 2020. Cal recordar que Jallouz té contracte amb el FC Barcelona fins a la fi de la temporada 2020/21.

Jallouz va arribar al Barça a l’estiu del 2014 procedent del THW Kiel, i després d’unes primeres temporades a un alt nivell, els problemes físics van frenar la seva progressió, i el Club va decidir cedir-lo al Füchse Berlín. A la Bundesliga, però, no ha tingut el protagonisme esperat, i en la segona part de la temporada jugarà a França.

Un cop finalitzat el Mundial, en què Jallouz i Tunísia han aconseguit la 12a posició, el lateral esquerre disputarà el segon tram del curs i tota la temporada vinent al Mainvilliers-Chartres, l’actual líder de la Proligue (Segona Divisió francesa).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut