El Cadet A és més líder

El Cadet A és més líder

L’equip de Carles Martínez supera per 4-0 al Manlleu i augmenta a cinc punts el seu avantatge respecte el segon classificat, el Girona, i a set sobre el tercer, l’Espanyol

CADET A – MANLLEU

Tercera victòria seguida (4-0)

Els jugadors de Carles Martínez van endur-se tres punts vitals en el duel que els va enfrontar al Manlleu (4-0). Els culers van fer un partit molt seriós i, gràcies a la seva qualitat, van mantenir el control del matx en tot moment. Els gols de Fermín (m. 2), Solà (m. 26), Grela (m. 75) i Roger Martínez (m. 77) no van donar opció a uns rivals que es van veure superats per la intensitat del conjunt barceloní. Amb aquesta victòria, el Cadet A suma tres triomfs consecutius i segueix com a primer classificat destacat amb 41 punts en 17 jornades disputades, cinc punts més que el segon classificat, el Girona, i set més que el tercer, l’Espanyol. El Cadet A visitarà la propera jornada un dels camps més difícil de la categoria com és el del Cornellà, quart classificat. 

CORNELLÀ B – CADET  B

Derrota a un camp molt complicat (2-1)

El Cadet B va caure a domicili contra el Cornellà B, en un dels camps més difícils de la categoria, per un ajustat 2 a 1 al marcador.  Amb aquesta derrota els blaugrana es mantenen a la segona posició de la competició domèstica amb 39 punts, a dos del líder, el Reus Deportiu. Els blaugrana van començar encaixant un gol en contra, obra de Gerard Campaña, quan només s’havien disputat 20 minuts del partit. El coratge i la intensitat defensiva dels locals, va dificultar el joc de toc dels blaugranes. Després del pas pels vestidors gràcies a una diana de Xavier Planas, el conjunt dirigit per Sergi Milà va signar l’empat al minut 53. Però sis minuts més tard, els locals van tornar-se a posar per davant al marcador amb un gol de Xavi Moreno que va acabar significant el triomf pel Cornellà B. El pròxim partit serà contra l’Escuela F. San Pedro Pablo, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL A- GIMNASTIC TARRAGONA

Empat sense gols (0-0)

L’Infantil A no va poder passar de l’empat sense gols davant un rival sempre complicat com és el Gimnàstic de Tarragona. Els blaugrana van ser fidels al seu estil de joc i van dominar el partit a través del control de la pilota. Tot i les bones ocasions per endur-se el tres punts, la mala sort i l’encert del porter rival van impedir que puges el gol dels culers al marcador. Tot i els intents finals del conjunt barceloní, amb un xut al travesser inclòs, l’electrònic no es va moure. Amb aquest resultat, els nois d’Álex Urrestarazu són quarts classificats, per darrere d’Espanyol, Girona i Damm, amb 32 punts en 17 partits. La propera jornada enfrontarà als blaugrana amb l’Escola Futbol Mataró, tretzè classificat, a domicili.

JÀBAC I TERRASSA – INFANTIL B

Empat en un camp molt difícil (2-2)

L’Infantil B va sumar un punt en un camp molt complicat com és el del Jàbac i Terrassa C (2-2) gràcies als gols d’Alejandro Domínguez i Ianis Tarba. Els blaugrana van donar el primer cop al minut 14 de joc, però els rivals no van abaixar els braços i van donar la volta al marcador. Tot i això, els de David Sánchez van demostrar el seu caràcter competitiu i, després d’uns minuts de gran joc, van aconseguir l’empat definitiu. Tot i els intents finals, els joves culers no van poder endur-se els tres punts davant un rival voluntariós. El proper matx de l’Infantil B, tercer classificat, tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Gimnàstic de Tarragona B, tretzè classificat.

EUROPA – ALEVÍ A

Segueixen intractables (1-8)

L’Aleví A continua sense conèixer la derrota a la lliga. Els de Marc Serra van superar l’Europa amb solvència a domicili (1-8) en el duel corresponent a la jornada 16. Amb aquest triomf els blaugrana encadenen un ple de victòries i segueixen líders amb 48 punts a la classificació, set més que el Cornellà B. El matx va començar amb un clar domini blaugrana tant en el terreny ofensiu com defensiu. Al minut 16, el conjunt entrenat per Marc Serra ja guanyava 0-2. Però els locals van escurçar distàncies amb una diana de Prieto que va fer alertar als blaugrana. La reacció va ser de líder, amb un atac constant a la porteria rival. L’encert ofensiu combinat amb el bon joc en atac, va acabar significant una victòria solvent amb gols de Lamine Yamal (3), David Sáez, Dani Ávila (2), Xavi Castellanos i Pau Cubarsi. El proper partit de l’Aleví A serà contra el Sant Cugat, desè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

ALEVÍ ‘B’ - VIC RIUPRIMER

Ple de victòries: 16 de 16  (3-1)

L’Aleví B continua amb el mode creuer activat. I és que, en les 16 jornades disputades fins al moment en la competició domèstica, encara no coneix la derrota. En el matx contra el Vic Riuprimer, els blaugrana van sortir decidits a buscar la porteria dels osonencs. Quan només havien transcorregut nou minuts del matx, Joel Escaler va avançar als barcelonistes (1-0). La batuta del matx era blaugrana i és que el mateix Joel, en clar ‘estat de gràcia’, va segellar la segona diana al marcador, vint-i-cinc minuts després. Amb el duel controlat, els visitants van escurçar distàncies al marcador obra de Pau Montané, però el conjunt dirigit per Jordi Pérez va tirar d’ofici i va certificar el triomf amb el darrer gol de Xavi Espart. L’Aleví B continua líder de la lliga amb 48 punts a la classificació, sis més que l’Espanyol A que ha disputat un partit menys. El pròxim matx serà contra el Sant Cugat B, desè classificat, a domicili.

ALEVÍ C - SANT ILDELFONS

Quinze de quinze (8-0)

Els nois de Dani Horcas van sumar una nova victòria contra el Sant Ildefons (8-0) en el partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper corresponent a la quinzena jornada de Lliga. Els joves culers van saber imposar en tot moment el ritme de partit que necessitaven. D’aquesta manera, ja a la primera part havien sentenciat el duel i, en la segona part, no van deixar de prèmer l’accelerador. Els golejadors del matx van ser: Albert Vicens (2), Samakou Nomoko (4), Guillermo Fernández i Raul Chirveches. La setmana que ve, l’Aleví C, líder amb set punts d’avantatge sobre el Cornellà C, s’enfrontarà al Castelldefels, vuitè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ESCOLA F GAVÀ B – ALEVÍ D

Victòria de mèrit a domicili (2-3)

Els de Pau Moral van superar a l’Escola F. Gavà B per un ajustat 2 a 3 en el duel corresponent a la jornada 15 de la competició domèstica. Amb aquest triomf, els blaugrana segueixen líders amb 42 punts, set més que el Terlenka Barcelonista. El partit va començar dominat pels barcelonistes. Amb dos gols pel conjunt blaugrana en la primera mitja hora de joc, obra de Jan Ferrer i Pol López, els culers es van sentir molt còmodes en el duel. Però ràpidament els locals van reaccionar i van situar l’empat a dos a l’electrònic. Finalment, un gol al minut 53 d'Álex Cantarell, va acabar donant els tres punts a l’Aleví en el darrer partit de la primera volta de la competició.  El proper matx serà a domicili contra el Can Rull Romulo Tronchoni, quinzè classificat, a domicili.

BENJAMÍ A - CAN RULL ROMULO TRONCHONI

Nova victòria contundent (16-0)

El conjunt entrenat per Òscar Jorquera va superar amb solvència al Can Rull Romulo Tronchoni (16-0) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb aquesta victòria, el Benjamí A segueix intractable i en les 15 jornades disputades fins aleshores continua invicte. El partit va estar dominat d’inici a fi pels blaugrana que són líders amb 45 punts a la taula, amb tres punts d’avantatge respecte el Cornellà B. El gran encert ofensiu dels barcelonistes ràpidament va marcar les diferències al marcador de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els golejadors per part blaugrana van ser: Raúl Expósito, Zuk (4), Jordi Pesquer, Ïu Martínez, David Obinna (2), Pau Puigvert, Arnau Luque (5) i Pau Berges. El proper compromís del Benjamí A serà al camp del Jàbac i Terrassa B.

CARDEDEU  – BENJAMÍ B

Refermen el liderat  (0-10)

El Benjamí B va sumar tres punts més contra el Cardedeu a domicili que els refermen al liderat de la lliga amb 45 punts, tres més que el segon classificat, l’Espanyol B. El duel va començar de forma trepidant en tasques ofensives pels blaugrana. L’elevat encert de cara a la porteria rival va provocar que ràpidament s’avancessin al marcador. Quan només s’havien disputat el primer quart d’hora de joc, el conjunt dirigit sota les ordres de Juanan Gil ja guanyava per un rigorós 0 a 4.  Així doncs, triomf contundent del Benjamí B que encadena quinze triomfs a la competició de la regularitat. Els golejadors per part culer van ser: Fernando Mazón, Morifing Siriki, Bryant, Genis (3), Ismael (2) i Ebrima (2). El proper enfrontament serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Aqua Hotel, catorzè classificat.

BENJAMÍ C - BLANCA SUBUR

Ple de victòries (7-0)

El conjunt dirigit per Albert Puig continua amb el pinyó fixe sumant de tres en tres.  Aquest cop, va superar a la Ciutat Esportiva al Blanca Subur per un ampli 7 a 0. Amb aquest triomf, els blaugrana segueixen líders de la competició domèstica amb 45 punts en les 15 jornades disputades. El matx va començar amb un gol matiner del culer Ruslan Mba que ja encaminava fabulosament el duel.  A partir d’aquí, domini dels locals, tant en la parcel·la defensiva, com en terreny ofensiu. El gran encert de cara a la porteria va ser clau pel combinat d’Albert Puig per sumar tres punts més. Els golejadors blaugrana van ser: Ruslan Mba (3), Guiu Xuclà, Roc Martínez, Oriol Morató i Sergi Font. El proper matx serà contra l’Escola F. Gava C, setè classificat, com a visitants.

SANT GABRIEL – BENJAMÍ D

Setena victòria consecutiva (0-7)

Els nois de David Sánchez van superar el Sant Gabriel (0-7) i sumen la seva setena victòria consecutiva. Els joves blaugrana van saber imposar el seu joc en tot moment i, gràcies a l’encert ofensiu, es van avançar ràpidament al marcador. En la segona part, els jugadors del Benjamí D, no van afluixar i van sentenciar el matx. Els golejadors del partit van ser Luca Pérez, Iñaki Piña, Jaime Arenas (4) i Marc Alpha Capote. El següent partit del Benjami D, líder amb 7 punts d’avantatge respecte a l’Escola F. Gavà B, es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Viladecans, darrer classificat.

PREBENJAMÍ – SANTFELIUENC

Tres punts treballats amb pluja de gols (8-4)

 L’equip entrenat per Dani Segovia es va imposar al Santfeliuenc (8-4) en un partit marcat per l’alternança en el marcador i l’encert ofensiu d’ambdós equips. Els blaugrana van començar el partit molt endollats i, ja al minut 22, el marcador reflectia un 4-1 a favor dels culers. Tot i això, els rivals no van deixar de lluitar i es van apropar fins al 4-3 al minut 28. Finalment, els jugadors barcelonins van treure el seu caràcter guanyador per certificar el 8-4 final. Els golejadors del partit van ser Joan Segura (2), Quim Cárcel, Lucas Bernal i Dragos Bivol (4). El proper duel del Prebenjamí, quart classificat, serà contra el Vinyets Moli-Vell, catorzè classificat, en camp contrari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut