Peníscola Rehabmedic – Barça Lassa: Ferrao trenca el mur (0-1)

Peníscola Rehabmedic – Barça Lassa: Ferrao trenca el mur (0-1)

Un gol del pivot brasiler dona els tres punts als de Plaza en un partit marcat per les contínues ocasions barcelonistes

El Barça Lassa s’ha endut el triomf del Ciutat de Castelló gràcies a un golàs de Ferrao en una falta indirecta al minut 29. El matx de la jornada 20 de la Lliga ha estat marcat per les múltiples ocasions culers que han estat frustrades per Molina, el millor jugador local. Tot i això, el conjunt blaugrana ha trobat el premi dels tres punts en un partit disputat contra un rival que no s’ha rendit en cap moment. 

I és que el duel ha començat amb una pressió asfixiant per part del Peníscola Rehabmedic. Però a partir de les primeres rotacions els culers han controlat el matx.

Pluja d’ocasions contra un Molina infranquejable

Des del minut 12 el duel ha anat sempre en direcció cap a la porteria dels de Castelló. I és que Dyego, Ferrao i el capità Sergio Lozano han posat a prova Molina sense descans. El porter ha frustrat totes les accions ofensives dels de Plaza durant els primers vint minuts, amb pal inclòs de Ferrao a tres segons per al descans. L’inici de la segona part no ha modificat el guió de l’enfrontament. Molina frustrava tots els xuts culers, i entre ocasions blaugrana el local Dani Montes ha fregat el gol al minut 27.

Ferrao decideix el partit

Però en una acció d’estratègia, Ferrao ha anotat l’únic gol del duel al minut 29. En una falta indirecta per cessió, Aicardo ha cedit la pilota al pivot de Chapecó, pitxitxi en solitari amb 19 gols, que ha col·locat la pilota a l’escaire. Més de 40 intents després, els d’Andreu Plaza han trobat el camí de la xarxa. El gol ha despertat el joc local, i l’exblaugrana Xavi Cols ha posat a prova un Dídac que ha reaccionat a la perfecció per evitar l’empat al minut 32.

El duel ha entrat molt igualat als últims minuts, i a quatre per al final el conjunt local ha comès la sisena falta. Lozano hauria pogut sentenciar, però el seu doble penal no ha trobat porteria. El Peñíscola Rehabmedic ha buscat l’empat amb el porter jugador, però els de Plaza s’han defensat a la perfecció per sumar un triomf molt important i mantenir la seva ratxa com a visitants.

La fitxa del partit

Peníscola, 0
FCB, 1

Peníscola Rehabmedic: Molina, Isi, Xavi Cols, Raul Gómez, Juan Emilio –cinc inicial–, Iván Reverter (P.S), Dani Montes, Hugo Bernárdez, Gava, Claudino, Jaime Peiró i Rubén Orzáez.

Barça Lassa: Didac, Aicardo, Dyego, Adolfo i Ferrao –cinc inicial–, Léo Santana, Boyis, Lozano, Joselito, Arthur i Marcenio.

Àrbitres: Juan Cerdà i Martínez Garcia. Han amonestat el local Juan Emilio (min 34).

Gols: 0-1 Ferrao (min 29).

Incidències: El duel s’ha disputat al Pavelló Ciutat de Castelló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut