Barça Femení – Athletic Club (prèvia): Partit per degustar

Barça Femení – Athletic Club (prèvia): Partit per degustar

13.00 h, Gol: Després de l’aturada internacional, es veuen les cares al Miniestadi dos dels equips punters de la Lliga Iberdrola

Superada una nova aturada internacional que ha deixat en família el Barça Femení, la Lliga Iberdrola es reprèn amb un dels seus plats forts. Les culers reben aquest diumenge al Miniestadi l’Athletic Club (13 h, entrada gratuïta) en la divuitena jornada. El quadre que dirigeix Lluís Cortés necessita els tres punts davant del quart classificat per continuar depenent d’ell mateix per ser campió i tornar-se a col·locar a tres punts del líder, l’Atlètic de Madrid.

El Barça és l’únic invicte de la competició. Curiosament, l’última derrota domèstica es va produir precisament davant l’Athletic Club, al Mini (0-1). Això va ser fa més d’onze mesos, el 18 de febrer del 2018. Ara bé, les culers es van revenjar eliminant les lleones per penals a les semifinals de la passada edició de la Copa de la Reina i amb el 0-1 de la primera volta a Lezama.

En aquesta ocasió, les bilbaïnes també posaran a prova la imbatibilitat blaugrana. I és que entre Sandra Paños i Pamela Tajonar sumen més de vuit partits (751 minuts i més de dos mesos) sense encaixar cap gol.

Van der Gragt, alta mèdica

Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, Stefanie Van der Gragt ja té l’alta mèdica. La defensa holandesa, que es va lesionar el genoll esquerre el 25 de novembre, ja es troba a disposició de Lluís Cortés.

Retorn de Marta Unzué

El partit també serà especial pel retorn de Marta Unzué al Miniestadi. Després de dotze temporades al primer equip, a l’estiu passat la navarresa va renovar fins al 2020 i va marxar cedida dues temporades a l’Athletic Club, amb la ferma intenció de tornar a l’entitat.

Les declaracions de Lluís Cortés

“Cada partit és una final perquè necessitem tots els punts per guanyar la Lliga. Les jugadores han de ser conscients de la situació i també que si estan en aquest club és perquè molta gent creu que estan capacitades”.

“És normal que les jugadores tornin cansades dels períodes de seleccions. Acumulen molts entrenaments i partits, alguns de màxima exigència, però tornen amb moltes ganes i amb les piles carregades. És important focalitzar la seva atenció en la Lliga i en aquesta setmana de tres partits”.

“L’Athletic Club sempre ens ha posat les coses difícils. L’any passat ens va costar tant en Lliga com en Copa, i hem de ser conscients que serà un partit molt difícil, igualat i disputat”.

Les declaracions de Mariona Caldentey


“Sabem de sobres de què és capaç l’Athletic Club, què ha fet i què ha guanyat. I continua estant a dalt. És un dels equips que cal batre segur, un dels més forts, i tenim moltes ganes de fer les coses bé i guanyar el partit”.

“Personalment estic molt bé. La recuperació i la rehabilitació que t’ofereix el Club és immillorable. Tinc bones sensacions”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut