Juanjo: “L’equip ha madurat i ha après a patir”

Juanjo: “L’equip ha madurat i ha après a patir”

El porter de Cieza ha sigut decisiu aquesta temporada en els moments clau per accedir a les Final Four de la Champions i de la Copa del Rei

Juanjo Angosto va ser l’heroi dels quarts de final de la Copa del Rei a la pista de ElPozo. Va fer un partidàs durant els 46 minuts de joc i va resultar decisiu en la tanda de penals. Va aturar dos llançaments que haurien classificat a ElPozo, va marcar el seu penal i va aturar la pena màxima definitiva que classificava al Barça.

“Mai havia viscut una tanda amb 24 penals, i encara menys havent de xutar jo mateix un penal”, reconeix Juanjo. “No m’agrada el protagonisme, el més important és que l’equip està madurant i va a més i toca seguir en aquesta línia perquè encara no s’ha guanyat res”, diu amb humilitat el porter. Per Juanjo, el més important de tot és que “l’equip ha après a patir com fan els equips grans”.

Decisiu també a la Champions

Es dona la circumstància que Juanjo també va ser l’heroi de l’Elite Round, amb una actuació magnífica, amb gol inclòs, en el partit decisiu contra l’Ugra que donava el bitllet a la Final Four. “Està clar que aquesta temporada tinc un rol més important a l’equip i això em dona confiança”, explica Juanjo. El porter té entre cella i cella guanyar la Champions, l’únic títol gran que li falta tot i haver disputat quatre Final Fours. Aquesta temporada tindrà una nova oportunitat a Almaty. Tan de bo sigui la definitiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut