Quatre triomfs del formatiu

Els més joves de la secció tornen a gaudir d’una jornada amb ple de victòries

Un altre cap de setmana amb bons resultats per a la base del futbol sala blaugrana, destacant l’important triomf de l’equip Infantil per 5 a 4, davant Les Corts, en un dels partits més transcendentals de la competició.

Bona línia del Juvenil

Partit molt seriós el jugat a St. Gervasi. Primera part dominada en tot moment on de tant en tant, tot i que sense gran brillantor en general, amb arribades clares com per marcar gols, aconseguint-ne 2 abans del descans. El rival no generava perill tret d'un 1 contra el porter al pal després d'uns rebots desafortunats. La 2a part va ser molt menys vistosa. Jesús María seguia sense generar molt perill, malgrat intentar crear més coses amb la pilota, però els blaugranes tampoc tenien els seus millors moments. Al minut 9 de la 2a part Peña marcava de jugada individual i a partir d'aquí, venien 2 gols més gairebé seguits que ja sentenciaven el partit. Jorge, de l’equip cadet, va tancar el marcador després d'una transició en la defensa del 5x4. El porter blaugrana Royo realitzà 3 aturades en tot el partit i inicia amb una passada el contraatac del 6è gol. 0 a 6 favorable als joves de Pep Ruiz

Victòria de l'aleví en una pista molt complicada

En línies generals ha estat un partit difícil, on els blaugranes es van amb la possessió de la pilota des del primer minut del partit fins l'últim, però amb no massa encert. Ens ha costat generar tantes ocasions com es de costum però l'encert de cara a porteria a estat major. La primera part acabava amb un 0-1 a favor desprès d'un gol del Gaizka. La segona part ha estat millor perquè hem aconseguit poder finalitzar moltes més accions de joc (parcial de 1-4). Durant les dues parts, l'equip no ha concedit ocasions de gol en contra. Només una acció clara que ha acabat en gol en contra després d'un error en la elaboració del joc. Triomf per 1 a 5 a la pista del Natació Sabadell.

Els Cadets van assolir un important triomf a la Ciutat Esportiva (6-2) davant L’Hospitalet Bellsport. Aquest proper cap de setmana l’Infantil jugarà a la pista del Sant Joan de Vilassar i els alevins viatjaran a Strasbourg per jugar l’European Futsal Cup. Juvenil i Cadet descansen pels compromisos de seleccions autonòmiques.