El Match Day Tour, un tour inèdit

El Match Day Tour, un tour inèdit

El FC Barcelona obre les portes a visitar el Camp Nou en dia de partit

Una experiència única. Els aficionats podran visitar les interioritats del Camp Nou en dia de partit. I, d’aquesta manera, veuran amb els seus propis ulls com l’Estadi blaugrana s’engalana en els instants previs a un matx: zones reservades pels jugadors, premsa, VIP’S exclusius i terreny de joc.  Un recorregut que per primera vegada obre les portes al públic general. Socis i aficionats viuran un tour inèdit fins a la data d’avui.

Així doncs, adquirir aquest tour permetrà a l’aficionat submergir-se encara més l’univers blaugrana. Un univers on pot passar de tot. La imprevisibilitat del directe en hores prèvies a un partit pot deparar creuar-se amb persones que el públic no espera. I és que aquesta visita mai l’han captat les càmeres. Per tant, podràs experimentar l’anomenat ‘darrere les càmeres’; allò que l’objectiu no capta ho podran captar els teus ulls.

Una experiència que arranca amb la visita del València

Aquesta experiència, a partir de 59€, s’ofereix els dies de partit de Lliga al Camp Nou; a excepció dels partits que comencin a les 16.15 i el Clàssic. El 2 de febrer, es disputa el Barça-València, serà la primera vegada que el públic podrà gaudir d’aquesta visita guiada inèdita.

*Per a més informació podeu clicar el botó de sota o enviar un correu a booking@fcbarcelona.cat   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut