Barça Lassa B – Chocolates Trapa Palencia (81-63): Talent, sacrifici i encert

Barça Lassa B – Chocolates Trapa Palencia (81-63): Talent, sacrifici i encert

Gran partit dels blaugranes que assoleixen el sisè triomf a la LEB Oro 18/19

El partit tenia la curiositat del retrobament de dos dels germans Grimau. En Roger com entrenador assistent del Barça Lassa i en Jordi com jugador del Palència. A la vessant esportiva, els blaugranes han dominat els dos primers quarts, gràcies a un 47.4% d’encert en el tir de tres i construint des de la defensa, han aconseguit un merescut triomf.

Encert del Barça Lassa B

Els blaugranes responien al bon inici visitant amb fermesa defensiva i gràcies al treball des de darrera assolien el primer avantatge (14-12) en el minut 7, per tancar el quart amb un 22 a 18 favorable.

La igual i les alternances en el marcador eren la constant en els inici del segon quart però continuaven manant els locals (33-30) en el minut 16. El ritme del partit era dels d’Ocampo que assolien la màxima diferència (46-34) desprès d’un triple de Rawson, a poc més de dos minuts per a la fi dels primers vint minuts. Al descans domini blaugrana per 46 a 36 en el marcador, reflexant el que s’havia vist sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Treball d’equip

En el tercer quart tot i el parcial inicial de 5 a 0 favorable al Barça Lassa B, els castellans van tornar-se a situar a 10 punts (52-42) a l’equador del quart. Tot i els esforços visitants, els barcelonistes dominaven el ritme del partit i tornaven a marxar en el marcador (59-42) en el minut 27 de partit i tancaven el quart demostrant el seu bon partit amb 66 a 51.

La sortida dels d’Ocampo en el darrer quart va ser de gran qualitat. En dos minuts es distancien per vint punts (71-51) i des de la defensa, podien intuir que el sisè triomf estava a tocar. A partir d’aquest moment, tot i els intents dels castellans de recuperar la diferència, els blaugranes s’han emportat la victòria per 81 a 63.

 

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Chocolates Trapa Palencia (81-63)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut