Bon cap de setmana per a la Masia

Bon cap de setmana per a la Masia

Els 13 equips del futbol formatiu amateur blaugrana han sumat 12 victòries i un empat en una altre bona jornada de Lliga

LLAGOSTERA – CADET A

Segon triomf consecutiu (0-3)

L’equip entrenat per Carles Martínez va sumar la segona victòria consecutiva contra el Llagostera en camp contrari (0-3). Els culers, amb la baixa d’Alastuey per lesió al genoll dret de llarga durada, van saber imposar la seva qualitat a la primera part i, gràcies als gols de Juanola (m. 17) i Leo dos Reis (m. 26), es va arribar a la fi dels primers 40 amb 0-2. En la represa, els blaugrana no van afluixar i Leo dos Reis va firmar el 0-3 final al minut 78. La victòria aconseguida permet que el Cadet A segueixi líder amb 38 punts, en 16 jornades disputades. Tres punts més que el segon classificat, el Girona. El cap de setmana que ve, el conjunt barceloní rebrà al Manlleu, onzè classificat, a la ciutat Esportiva Joan Gamper.

CAMBRILS UNIÓ – CADET B

Gran victòria a domicili! (0-4)

Els nois de Sergi Milà es van imposar al camp del Cambrils Unió per 0-4 en un partit en què els blaugrana van saber imposar el seu joc. Abans de la fi de la primera part els blaugrana ja guanyaven per 0-2 gràcies als dos gols de Xavi Planas als minuts 28 i 35. El davanter blaugrana es va encarregar d’eixamplar la distància a la segona part amb el seu tercer gol del partit (m. 50). Finalment, Ángel Alarcón va sentenciar el partit fent el 0-4 definitiu (m. 55). Amb aquest resultat, els culers segueixen com a líders amb un punt d’avantatge respecte al Reus Deportiu. La proper jornada el Cadet B visitarà el camp del Cornellà B, novè classificat.

DAMM  – INFANTIL A

Empat contra el tercer classificat (0-0)

L’equip d’Álex Urrestarazu va empatar al difícil camp de la Damm, tercer classificat a la Lliga. Els blaugrana van sortit amb molta intensitat i amb ganes d’endur-se els tres punts. Tot i les ocasions de les que van gaudir, els culers no van poder aprofitar-les i l’equip rival va aconseguir mantenir la seva porteria a zero. Amb aquest resultat, els joves blaugranes continuen com a quarts classificats amb 31 punts en 16 jornades disputades. La setmana que ve, tindran l’oportunitat de tornar a sumar una victòria en el partit que es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Nàstic, onzè classificat.

ESCOLA F. GAVÀ – INFANTIL B

Tres punts contra un rival directe (1-2)

L’Infantil B va aconseguir una gran victòria en un camp complicat com és el de l’Escola F. Gavà (1-2), que era l’immediat perseguidor dels blaugrana. Els culers van sortir amb les coses clares i, al minut 11, Jan Quiles va fer el 0-1. Tot i l’empat dels locals, el conjunt blaugrana no va abaixar els braços i, en el minut 69, Adrian Gill va fer el definitiu 1-2. Gràcies a la victòria en camp contrari, els de David Sanchez són tercers classificats, amb 31 punts, a sis del líder: el Sant Ildefons. El proper duel es disputarà al camp del Jàbac i Terrassa, tretzè classificat.

ESCOLA F. GAVÀ – ALEVÍ A

Segueixen intractables (0-12)

Victòria contundent dels blaugranes a domicili, contra un rival de la part alta de la classificació l’Escola F. Gavà (0-12), en el duel corresponent a la jornada 15 de la competició domèstica. Els de Marc Serra van sortir molt endollats al partit, i es que al minut 7 ja guanyaven per 0-4. El ritme del partit i el gran encert ofensiu dels jugadors culers, va provocar que ràpidament es decantes el matx cap als visitants. Els golejadors per part blaugrana van ser: Gibert Jordana, Daniel Ávila, Marc Bernal, Lamine Yamal (5), Shane Kluivert (3) i David Sáez. Així doncs, triomf contundent de l’Aleví A que segueix invicte a la Lliga i que el referma al liderat amb 45 punts, set més que el Cornellà B. El proper enfrontament serà a domicili contra l’Europa, tretzè classificat.

2019-01-19_ALEVIBvsPARETS_05-Optimized

ALEVÍ B- PARETS

No coneixen la derrota (7-1)

El conjunt de Jordi Pérez va sumar tres punts més a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Parets (7-1). L’Aleví B va sortir molt bé en el partit, dominant la possessió de pilota i disposant de les ocasions més clares de gol. El bon joc col·lectiu dels blaugrana els va permetre arribar al minut 35 de partit amb un notable avantatge de 4-0. La solidesa defensiva i el coratge culer els van conduir a seguir sense conèixer la derrota i consolidar el liderat de la competició regular amb 45 punts, sis més que l’Espanyol que té un partit menys. Quim Junyent, Gerard Ruiz de Valdivia, Joel Escaler (2), Jofre Torrents (2) i un jugador rival en pròpia porta van ser els golejadors per part blaugrana. El proper duel serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Vic Riuprimer, dotzè classificat.

SANT JOAN DESPÍ UE – ALEVÍ C

Continuen al liderat (1-9)

Els nois de Daniel Horcas van guanyar amb solvència al Sant Joan Despí (1-9) al camp Municipal del Barri Centre, en el partit corresponent a la jornada 14 de la competició domèstica. El bon joc desplegat pels blaugranes en els primers compassos del matx,  van decantar un rigorós 0-4 a la mitja hora de joc. Els golejadors per part blaugrana van ser Madou Murcia, Guillermo Fernández, Antonio Fernández (4), Samakou Nomoko, David Julià i Nil Teixidor. D’aquesta manera, l’Aleví C  segueix líder de la lliga amb 42 punts, en les 14 jornades disputades fins al moment, set més que el Cornellà C. El proper duel serà com a locals contra el Sant Ildefons, novè classificat.

ALEVÍ D – PB COLLBLANC SANTS

Victòria incontestable (18-1)

L’Aleví D de Pau Moral va aconseguir tres punts més en el partit que el va enfrontar a la PB Collblanc Sants (18-1). Els blaugrana van sortir molt endollats al matx i van sentenciar per la via ràpida amb un excel·lent joc d’atac. Els gols de Jean Paul Samir Viveros (2), Jan Ferrer, David Juan (2), Álex Cantarell (3), Pol López (2), Gerard Fragoso, Broulaye Chama (4), Biel Cabezas, Aymar Llanas i el porter Xavi Vico van donar la victòria als de Pau Moral. La propera jornada, els culers, que segueixen com a líders en solitari amb cinc punts d’avantatge respecte al Can Buxeres, visitaran el camp del tercer classificat, l’Escola F. Gavà B, en un partit clau per a les aspiracions del conjunt blaugrana.

BENJAMÍ A – SITGES

Segueixen líders (9-1)

Els nois d’Óscar Jorquera segueixen intractables a la Lliga i van aconseguir una victòria clau contra el Sitges (9-1) per seguir sent líders en solitari, amb tres punts d’avantatge respecte el Cornellà B. Els culers van demostrar la seva qualitat per fer-se amb el domini de la pilota. A més, l’encert en atac va permetre que el partit quedés resolt a la primera meitat. Així, els golejadors del matx van ser Pol Vila, Pau Puigvert, David Obinna (4), Michal Zuk i Ïu Martínez (2). En la propera jornada, els blaugrana rebran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper al Can Rull, tretzè classificat.

2019-01-20_BENJAMIAvsSITGES_13-Optimized

VIC RIUPRIMER – BENJAMÍ B

Es retroben amb la victòria (2-9)

Els nois de Juan Antonio Gil van sumar tres punts per seguir líders a la Lliga després de guanyar al camp del Vic Riuprimer per 2-9. Els blaugrana van jugar un partit molt complet i van demostrar sobre la gespa la qualitat que tenen a les botes. Tot i els intents de l’equip rival d’apropar-se a l’electrònic, els culers van imposar el seu joc i es van endur una important victòria. Els golejadors del partit van ser Joan Inglés, Morifing Siriki Kone, Pedro Demiddi (2), Genis Clua, Fernando Mazón, Ismael Ziani i Ebrima Tunkara (2). El proper duel del Benjamí B tindrà lloc al camp del Cardedeu, dotzè classificat.

 AT. VILAFRANCA – BENJAMÍ C

Catorzena victòria consecutiva (2-5)

Els nois d’Albert Puig van sumar la catorzena victòria consecutiva al camp de l’Atlètic Vilafranca per un clar 2-5. Els blaugranes es van avançar en el marcador amb dos gols de Guillem Molina (m. 6) i Sergi Font (m. 9) abans de que Casado fes el primer gol local. Sergi Font va fer el 1-3 al minut 25 i una altra vegada Casado, molt inspirat, va retallar diferències. Però OriolMorató i Rusban Mba van fer el 2-5 definitiu que permet als blaugranes seguir líders amb 8 punts d’avantatge respecte el Cubelles. La propera jornada rebran la visita de la Blanca Subur, desena classificada.

BENJAMÍ D – SANTA EULÀLIA

S’afermen al liderat (2-0)

El Benjamí D va aconseguir una victòria importantíssima en vèncer al segon classificat, el Santa Eulàlia, per 2-0. Els de David Sanchez van sortir molt concentrats al partit i amb ganes de demostrar perquè són els líders. Així, després d’uns minuts de bon joc, Marc Alpha Capote va avançar als blaugrana (1-0, m. 35). Després, Iñaki Piña va sentenciar el duel amb el 2-0 definitiu al m. 47. Amb aquest resultat, els culers eixamplen la distància respecte al segon classificat, que ara està a 7 punts de diferència. El proper partit serà al camp del Sant Gabriel, desè classificat.

 GAVÀ MAR CF – PREBENJAMÍ

Quart triomf consecutiu (1-3)

El Prebenjamí va superar per 1 a 3 al Gavà Mar CF a domicili en el duel corresponent a la jornada 14 de la Lliga. Amb aquesta victòria, els de Dani Segovia ja en sumen 4 consecutives i es refermen a la quarta posició de la classificació. El duel va començar força igualat. Però mica en mica, els blaugrana van anar sentint-se cada vegada més còmodes en el partit. Gràcies a un ‘hat-trick’ de Dragos Bivol (m. 11, m. 23 i m. 41) els barcelonistes van poder sumar els tres punts. El pròxim rival serà el Santfeliuenc C a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut