Ejea – Barça B: Topen amb la defensa (1-0)

La falta d’ocasions penalitza el filial blaugrana en terres aragoneses

Els de Garcia Pimienta no han pogut superar l’Ejea (1-0) en un partit en què han dominat l’esfèrica però en què no han gaudit de bones oportunitats en atac. Un gol de De Mesa a la primera part (min 18) ha decantat la balança a favor dels aragonesos. Amb aquest resultat el Barça B trenca una ratxa de vuit partits consecutius sense perdre. Tot i això, els barcelonins continuen com a sisens classificats amb 32 punts.

Domini sense gols

El matx ha començat amb un domini altern entre els dos conjunts, però de mica en mica els blaugranes han controlat la possessió de l’esfèrica. Tot i això, la pressió alta dels aragonesos ha incomodat la sortida de pilota del Barça B i ha impedit que arribessin les ocasions. Així, en una jugada d’Iñaki Peña dins l’àrea ha arribat l’1-0, obra de De Mesa (min 18). Tot i el gol en contra, els jugadors barcelonins no han abaixat els braços i han continuat dominant la pilota.

Al minut 30 Carles Pérez ha tingut la primera del filial blaugrana amb un xut potent que s’ha estavellat al pal. Amb el pas dels minuts, la disciplina tàctica i la contundència en defensa dels jugadors rivals han sufocat els intents dels de Garcia Pimienta per aconseguir l’empat.

Sense fortuna de cara a porteria

A la represa els barcelonistes han avisat ràpidament amb un xut ras de Carles Pérez que ha aturat Loscos. La resposta de l’Ejea no s’ha fet esperar, i immediatament després Ramón ha estat a punt d’ampliar distàncies. A partir d’aquí, el partit s’ha travat al mig camp i ha costat que arribessin les ocasions de gol.

Els culers han intentat empatar a mesura que el duel s’ha anat apropant al final, però els jugadors rivals s’han mostrat molt contundents en defensa. Al temps afegit Mujica ha tingut l’1-1 a les botes, però la falta de precisió ha impedit que arribés el gol. Amb aquest resultat el Barça B continua com a sisè classificat amb 32 punts en 21 enfrontaments disputats.

La fitxa del partit:

Ejea, 1
Barça B, 0

Ejea: Loscos, Lucho, Mingotes, Garcés, Kevin, Moustapha, Valero, Julio, Ramón (Mainz, min 70), De Mesa i Suárez.

Barça B: Iñaki Peña, Wague, Araujo, Chumi, Vilarrasa, O. Busquets, Carles Pérez, McGuane (Riqui Puig, min 65), Marqués (Mujica, min 61), Monchu (Ballou, min 76) i Collado.

Gols: 1-0, De Mesa (min 18).

Àrbitre: Gorka Mazo Maruri. Ha mostrat targeta groga al culer Monchu (min 34) i als aragonesos Moustapha (min 39) i Julio (min 86). També ha expulsat amb vermella directa el rival Garcés (min 73) i el blaugrana Wagué (min 81).