Kirolbet Baskonia - Barça Lassa: Duel de primers classificats a Vitòria

Kirolbet Baskonia - Barça Lassa: Duel de primers classificats a Vitòria

Els blaugranes tanquen la primera volta visitant el Buesa Arena en una jornada que decidirà els vuit equips que disputaran la Copa del Rei

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 19.30 h i en directe per #Vamos de Movistar+ (Dial 8), el Kirolbet Baskonia en la que serà la 17a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que son líders en solitari de la competició amb un balanç de 14-2, volen tancar la primera volta amb un triomf en una jornada en què quedaran decidits els vuit equips classificats per a la Copa del Rei.

El rival

És el segon classificat de l’ACB amb un balanç de 12-4 i arriba de vèncer el Milà a l'Eurolliga. El conjunt que entrena Velimir Perasovic, que també té assegurat ser cap de sèrie, es troba a dos triomfs dels blaugranes. Sense comptar Tornike Shengelia, que es troba lesionat, el màxim anotador de l’equip basc és l’exterior nord-americà Darrun Hilliard, amb 9,7 punts per partit, seguit per Vincent Poirier (8,9), Janning (8,6) i Huertas (8,5). A més, cal no oblidar homes com Shavon Shields (7,7), Vildoza (7,7), Voigtmann (6,8) i Diop (7,5) entre d’altres.

El Barça

Tot i la derrota a la pista del Maccabi en partit d’Eurolliga, els catalans arriben en una bona dinàmica de resultats després d’haver sumat nou triomfs en els últims deu partits disputats. Tots els jugadors estan disponibles per a l’entrenador Pesic en una jornada en què es tancarà la primera volta de la Lliga Endesa amb un Barça que s’ha mostrat molt sòlid fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut