Els alevins imposen la seva llei

Els alevins imposen la seva llei

Els quatre equips blaugranes lideren les seves lligues amb autoritat després de les victòries de l’Aleví A (4-1) i l’Aleví B (0-1) en el doble duel davant de l’Espanyol

ATLÈTIC SEGRE – CADET A

Es retroben amb la victòria (0-5)

Els nois de Carles Martínez van sumar tres punts importantíssims per continuar líders després de vèncer l’Atlètic Segre a domicili (0-5). Els blaugranes es van avançar al minut 15, amb un gol d’Eric Cañete, i a partir d’aquell moment ja no van deixar de prémer l’accelerador. Abans de la fi de la primera meitat ja guanyaven 0-4, gràcies al bon joc i als gols de Juanda, Leo i Pociello, en pròpia porta. A la represa van aconseguir el cinquè gol definitiu en una altra acció desafortunada dels locals que va acabar amb el gol de Gotarda també en pròpia porta. Gràcies a aquest resultat el conjunt blaugrana segueix líder amb 35 punts en 15 partits disputats, tres més que el segon classificat, el Girona. El proper matx que disputarà el Cadet A serà de nou a domicili contra el Llagostera, dotzè classificat.

CADET B – TORTOSA

Tres punts vitals (7-0)

Els nois de Sergi Milà no van permetre cap sorpresa contra l’últim classificat i es van imposar al Tortosa per 7-0. Tot i que el primer gol es va fer esperar (no va arribar fins al minut 25), els blaugranes van completar un gran partit en línies generals. El conjunt culer va dominar la possessió de la pilota en tot moment, i en uns minuts frenètics de la primera meitat va sentenciar el matx (4-0, minut 34). A la segona part un hat-trick de Biel Vicens va tancar el marcador. A més, els altres golejadors van ser Arnau Casas, Álex Valle, Pau Segarra i Xavi Planas. El Cadet B continua líder amb 36 punts, amb un punt d’avantatge respecte el segon classificat, el Reus Deportiu. La propera jornada tindrà lloc al camp del Cambrils, desè classificat.

AT. SEGRE – INFANTIL A

Victòria molt treballada (1-2)

El conjunt d’Álex Urrestarazu va sumar una nova victòria davant un combatiu Atlètic Segre (1-2). Els joves de l’Infantil A van sortir molt concentrats i, després d’uns gran minuts de joc, va arribar el primer gol, obra d’Antonio Martin (m. 18). Els rivals van respondre deu minuts després amb el gol de l’empat, però els blaugranes no es van rendir en cap moment. Així, gràcies a la fluïdesa en el moviment de pilota, els culers van començar a generar ocasions de perill fins que Sergi Domínguez va posar el 1-2 definitiu. Amb aquest resultat, l’Infantil A se situa com a quart classificat a només un punt del tercer, la Damm, precisament l’equip contra el qual jugaran la setmana vinent al seu camp.

INFANTIL B - SANT ILDEFONS

Derrota contra el líder (0-2)

Els nois de David Sánchez no van poder sumar el seu tercer triomf consecutiu a la competició domèstica i van caure per 0 a 2 contra l’actual líder de la Lliga. El duel, corresponent a la jornada 14 de la competició, va començar molt igualat tant en la parcel·la ofensiva com en la defensiva d’ambdós conjunts. Però, amb un doblet de Víctor Vargas (m. 33 i m. 55), els visitants es van endur els tres punts de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes van buscar la reacció per activa i per passiva, però no van estar encertats de cara a la porteria rival. Així doncs, l’Infantil B suma la quarta derrota del curs i es manté en la tercera posició de la classificació amb un total de 28 punts, a sis del líder. El pròxim partit serà a domicili contra l’Escola F. Gavà, quart classificat.

ALEVÍ A – ESPANYOL B

Triomf al derbi (4-1)

Els nois de Marc Serra es van endur un importantíssim triomf davant el màxim rival, l’Espanyol B (4-1). Els culers tenien clar que volien mantenir la seva ratxa triomfal en Lliga, i als cinc minuts de partit es van avançar al marcador. A partir d’aquí, el domini de la pilota i el control dels tempos del partit van permetre que els barcelonistes fessin lluir el seu joc. Gràcies a les bones combinacions en atac i a la concentració dels culers van arribar tres gols més que van sentenciar el matx. En aquest sentit, els gols de Daniel Ávila (3) i Lamine Yamal, així com l’esforç de tots els jugadors, van portar l’equip a la victòria. El proper matx de l’Aleví A, líder amb 10 punts d’avantatge respecte al Cornellà B, es disputarà al camp de l’Escola F. Gavà, cinquè classificat.

ESPANYOL – ALEVÍ B

Cop d’efecte i liderat a la Dani Jarque (0-1)

Els nois de Jordi Pérez van superar per la mínima l’Espanyol gràcies a un gol de Joel Escaler al minut 14. Amb aquest triomf els blaugranes encara no coneixen la derrota en les 14 jornades disputades de Lliga i se situen com a líders en solitari amb 42 punts a la taula. L’Aleví B va endur-se el derbi català gràcies al bon joc coral que va mostrar en el primer quart en la parcel·la ofensiva i a la seva extraordinària defensa en la resta del partit. L’Aleví B va saber sobreviure al camp més complicat de la categoria i la seva victòria té molt mèrit. El proper matx serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Parets, quinzè classificat.

ALEVÍ C – SANT ANDREU DE LA BARCA

Continuen invictes (3-0)

Victòria del conjunt dirigit per Dani Horcas contra el Sant Andreu de la Barca per 3 a 0. El gran inici dels blaugranes els va permetre encaminar el partit cap a la victòria, ja que van aconseguir marcar els tres gols en els primers nou minuts. Els golejadors van ser Albert Vicens, per partida doble (m. 3 i m. 7), i Guillermo Fernández (m. 9). Amb aquest triomf, l’Aleví C continua sense haver perdut cap partit i segueix líder de la competició amb 39 punts en les 13 jornades disputades, cinc punts més que el segon classificat, el Cornellà C. El pròxim rival serà el Sant Joan Despí, tercer classificat de la competició a domicili.

ESCOLA FUTBOL MATARÓ – ALEVÍ D

Amplia victòria per seguir líders (1-12)

L’equip entrenat per Pau Moral va sumar tres punts vitals per poder continuar al capdavant de la classificació en imposar-se a l’Escola Futbol Mataró per 1-12. Els culers van disputar un grandíssim partit a nivell col·lectiu, fet que es va veure reflectit en el nombre de golejadors per part blaugrana. Fins a vuit jugadors culers van aconseguir perforar la porteria rival: Samir, Fragoso, Biel Cabezas, David Juan (2), Adam Argemi, Broulaye Chama (3), Jan Ferrer i Pol López. Amb aquesta victòria, els de Pau Moral sumen 36 punts en 13 jornades i continuen com a primers classificats, amb 4 punts d’avantatge respecte a l’Escola de Futbol Gavà B. El proper partit es jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Penya Barcelonista Collblanc Sants, catorzè classificat.

IGUALADA  – BENJAMÍ A

Segueixen imparables (0-15)

Els jugadors d’Óscar Jorquera continuen amb la ratxa de bons resultats. El Benjamí A es va imposar al camp de l’Igualada per 0-15 i ja sumen 14 victòries en 14 partits. Els culers van completar un excel·lent partit tant ofensivament com defensivament. El domini dels barcelonistes es va fer palès des del primer minut i no van permetre opcions al rival. Els golejadors del partit van ser: Pau Puigvert, Michal Zuk (2), Pau Berges, Fran Orduña, Arnau Luque (2), David Obinna (2), Iu Martínez i Jordi Pesquer. Amb aquest resultat els joves barcelonins continuen com a líders en solitari amb 42 punts, tres més que el Cornellà B. La pròxima jornada enfrontarà el conjunt blaugrana i el Sitges, onzè classificat, al camp de l’equip del Garraf.

BENJAMÍ B – ESPANYOL

Derrota al derbi (3-4)

El conjunt dirigit per Juan Antonio Gil no va poder endur-se la victòria en el derbi (3-4). Els blaugranes van demostrar una actitud immillorable, ja que no es van rendir en cap moment tot i veure’s 0-3 per darrere al marcador. De fet, gràcies a la intensitat i la perseverança, els culers van arribar a aconseguir l’empat a 3, però un últim gol visitant va decantar la balança. Els golejadors van ser Bryant Villalba, Eloi Gómez i Ismael Ziani. El proper partit del Benjami B, que manté el liderat amb tres punts d’avantatge respecte a l’Espanyol A, tindrà lloc al camp del Vic Riuprimer, desè classificat.

mini_2019-01-13_BENJAMIBvsESPANYOLA_17

 

BENJAMÍ C – SANTFELIUENC

Continuen intractables (6-0)

El Benjamí C segueix intractable a la competició domèstica, ja que encara no coneix la derrota després de 13 jornades disputades. Triomf contundent contra el segon classificat que reafirma el liderat dels blaugranes amb 8 punts d’avantatge. Els nois d’Albert Puig van consolidar-se en la primera plaça de la lliga en superar de manera còmoda el Santfeliuenc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El gran encert ofensiu dels culers va encaminar ràpidament el duel. Els quatre gols d’Ebrima Tunkara, sumats a les dianes de Daniel Gallego i Oriol Morató, van sentenciar el matx. Així doncs, el conjunt d’Albert Puig va assolir el seu tretzè triomf consecutiu i ja sumen 39 punts. El proper duel serà a domicili contra la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, cinquè classificat.

SANTFELIUENC – BENJAMÍ D

Quarta victòria consecutiva (1-6)

L’equip entrenat per David Sánchez va sumar el quart triomf de manera consecutiva després d’imposar-se al Santfeliuenc per 1-6. Els culers van començar amb bon peu i al minut 4 van fer el 0-1. Tot i això, la resposta dels rivals no es va fer esperar i dos minuts després van igualar el duel. Però, un minut després, els culers es van tornar a avançar al marcador i van demostrar així la seva mentalitat guanyadora. A partir d’aquell moment el Benjamí D va controlar el partit i el va sentenciar amb quatre gols més. Els golejadors van ser Iñaki Piña, Unai Jiménez (2), Jaime Arenas i Marc Alpha Capote (2). El pròxim duel del Benjamí D tindrà lloc al camp del Santa Eulàlia, segon classificat a 4 punts de diferència, on els barcelonistes tindran l’oportunitat de reafirmar-se com a líders.

PREBENJAMÍ - SANT JOAN DESPÍ

Victòria contundent (10-1)

Triomf contundent del Prebenjamí contra el Sant Joan Despí (10-1) que situa els blaugranes a la quarta posició de la classificació de la Lliga amb 29 punts en les 13 jornades disputades fins ara. Amb aquesta victòria els jugadors entrenats per Dani Segovia sumen un balanç de nou victòries, dos empats i dues derrotes. El partit va ser dominat des de l’inici pels barcelonistes, que van estar molt encertats de cara a la porteria rival. Els golejadors culers van ser Unax, Lucas, Dragos (3), Iker, Ikenna, Darwin i Ethien (2). El pròxim duel serà contra el Gavà Mar, desè classificat, a domicili.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut