Barça Lassa – Cafés Candelas Breogán: Victòria de líders (94-80)

Barça Lassa – Cafés Candelas Breogán: Victòria de líders (94-80)

Els blaugrana acabaran la primera volta de la Lliga Endesa líders, després d’assegurar-se el campionat d’hivern amb un triomf al Palau

El Barça Lassa ha guanyat el Cafés Candelas Breogán (94-80) al Palau Blaugrana per mantenir-se al capdavant de la Lliga Endesa i assegurar-se matemàticament la primera posició en el final de la primera volta, que es tancarà en la propera jornada. Triomf de molt de mèrit, doncs, en un duel on ha predominat l’encert ofensiu. Adam Hanga ha estat el millor jugador dels blaugrana amb 24 punts, 6 rebots i 29 de valoració.

El matx ha començat amb molta intensitat pels dos equips i amb una bona circulació de pilota en atac dels homes de Pesic  (11-10, min 5).  Els blaugrana, a través de les rapides transicions defensa-atac i els bons percentatges en el llançament, han dominat els primers compassos del duel. Al final del primer quart s’ha arribat amb el 27-20 favorable al Barça Lassa.

Ritme de joc blaugrana

Al segon període s’ha iniciat amb forces impressions en atac d’ambdós conjunts. Tot i que a partir de les recuperacions de pilota i el control del rebot defensiu, els blaugrana, gràcies a l’encert de Singleton, han situat la primera escletxa a l’electrònic (38-25, min 15). En la recta final del quart, els dos equips han protagonitzat un autèntic intercanvi de triples des de més enllà de la línia de 6,75 que ha mantingut la distància al marcador favorable als de Pesic  (50-38, min 20).

A la represa els gallecs han sortit amb un plus més d’intensitat en el seu joc i un gran encert des del triple, que ha acabant traduint-se amb un estrident parcial 0-11. La reacció blaugrana, però, no ha trigat en arribar.

Adam Hanga ‘on fire’

A partir de la intensitat defensiva i la gran actuació d’un Adam Hanga en estat de gràcia (24 punts i 29 de valoració), el Barça Lassa ha tornat a situar una bona escletxa al marcador (71-62, min 29). Al final del tercer període s’ha arribat amb el 77-66 favorable als barcelonistes que ja seria suficient.

Perquè, tot i que en el darrer període els percentatges dels dos equips en l’anotació han baixat, el control del partit ha estat de color blaugrana (82-68, min 35). Així doncs, victòria en majúscules del conjunt blaugrana (94-80) que tanca una primera volta de la competició regular al Palau sense conèixer la derrota.

La fitxa tècnica

Barça Lassa, 94
Cafés Candelas Breogán, 80

Barça Lassa: Pangos (12), Hanga (24), Claver (3), Oriola (6), Seraphin (4) – cinc inicial –    Ribas (-), Singleton (14), Smits (3), Heurtel (10), Pustovyi (-),  Kuric (11) i Tomic (7)

Cafés Candelas Breogán:  Cvetkovic (16), Millsap (11), Löfberg (7), Brown (14), Gerun (7) – cinc inicial – Vidal (8), Belemene (-), Sulejmanovic (-), Dragicevic (5), Díaz (3) i Arco (9)

Parcials: 27-20 / 50-38 / 77-66 / 94-80

Àrbitres: Juan Carlos García González, Francisco J. Araña i Raúl Zamorano

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut