San Pablo Burgos  – Barça Lassa: Victòria treballada al Coliseum (80-85)

San Pablo Burgos – Barça Lassa: Victòria treballada al Coliseum (80-85)

Els de Pesic sumen el seu tretzè triomf a la competició domèstica i segueixen líders amb un balanç de 13-2

El Barça Lassa ha guanyat al San Pablo Burgos (80-85) a domicili en el partit corresponent a la jornada 15 de la competició domèstica. Triomf de mèrit en un duel molt igualat que s’ha acabat decidint en el darrer període. Tomic ha estat el millor jugador dels blaugrana amb 23 punts, 9 rebots i 37 de valoració.

El duel ha començat amb molta intensitat i un gran encert ofensiu d’ambdós conjunts (11-14, min 5). El joc alegre dels blaugrana combinat amb l’excel·lent actitud defensiva  dels homes de Pesic, ha permès agafar la primera avantatge  a l’electrònic, amb un bon parcial de 3 a 9. Al finals dels primers deu minuts, s’ha arribat amb el 17 a 23 al marcador.

Igualtat en majúscules

Al segon període els locals han augmentat la intensitat i han escurçat distàncies amb un parcial inicial de 7 a 2, que ha situat l’ajustat 24 a 25 a l’electrònic. La igualtat i l’intercanvi de cops ofensius ha estat la tònica del quart. Però el gran encert des del perímetre, ha posat per davant als locals (31-27, min 15). Els blaugrana però, a través d’un Tomic eficaç en el joc interior, amb 10 punts en els primers vint minuts, han mantingut el duel igualat arribant al descans amb el resultat de 38 a 40.

A la represa la igualtat i l’intercanvi de cistelles ha predominat en els primers compassos del joc (52-51, min 25). Però l’encert des del tir exterior d’homes com Claver, Pangos o Ribas combinat amb el domini del rebot ofensiu d’un Oriola que complia 200 partits a la competició domèstica, han permès als blaugrana situar el màxim avantatge del matx al final del tercer assalt (57-66, min 30).

Certifiquen el triomf blaugrana en l’últim període

El darrer quart ha començat amb un estrident parcial  de 8 a 0 pels locals que ajustava una altra vegada el matx amb el 65-66 a l’electrònic del Coliseo de Burgos. Però els de Pesic han exercit de líders i amb l’espectacular connexió ofensiva Ribas Tomic han tornat a agafar l’avantatge que ha acabat sent decisiu per certificar el tretzè triomf blaugrana en la competició regular (80-85). Així doncs, sisè triomf consecutiu del Barça Lassa –segon del 2019– per tancar de gran manera la primera setmana de l’any.