FC Barcelona – RCD Espanyol (prèvia): Derbi d’il·lusions

FC Barcelona – RCD Espanyol (prèvia): Derbi d’il·lusions

13h, Gol: L’equip busca la primera victòria de l’any i novena consecutiva en una data especial

El nou any comença amb una derbi a la Ciutat Esportiva aquest diumenge, dia de de Reis. El Barça Femení buscarà donar continuïtat a la bona ratxa de joc i resultats amb la que va tancar el 2018: vuit triomfs consecutius (set en Lliga i un en Copa).

Això serà davant d’un rival a qui coneix bé, ja que serà el quart enfrontament de la temporada, fins ara saldats amb tres victòries culers en Copa Catalunya (7-0), Lliga (0-3) i Copa de la Reina (2-0).

En aquesta ocasió, l’equip té l’objectiu de seguir com l’únic invicte de la competició i de ressituar-se a un punt del líder, l’Atlètic de Madrid. L’Espanyol, per la seva banda, es presentarà a Sant Joan Despí amb certa necessitat, ja que veu les posicions de descens a només tres punts.

Les frases de Fran Sánchez

“Amb l’Espanyol ens coneixem molt. En aquest any i mig hem jugat ja set vegades. És un equip que està treballat, l’entrenador sempre busca canviar coses, intentar millorar... Van variant en funció del que veuen en el rival i crec que no ens ho posarà fàcil”.

“A nivell personal estic molt satisfet amb la plantilla que tenim, totes poden ajudar i aportar. Sí que és veritat que entenc que el Club ha d’estar atent al mercat, si hi ha opcions que puguin aportar coses interessants estarà alerta”.

“Al nou any li demano salut, que les lesions vagin de caiguda, i treballar al màxim per obtenir títols”.

Les frases d’Alexia Putellas

“És un derbi i pot ser completament diferent dels altres. Nosaltres intentarem aconseguir la victòria, com en els anteriors. L’equip ha tornat endollat, amb moltes ganes de començar a competir i de seguir la bona dinàmica amb que vam deixar el 2018”.

“La visita als hospitals va ser una experiència bonica i, en part, desafortunada perquè són nens que estan en unes condicions no molt agradables i nosaltres vam intentar aportar el nostre granet de sorra per fer-los una mica més fàcil el dia”.

“És una mica difícil pel dia i l’hora del partit, just enmig del dinar de Reis. Serà difícil que la gent s’animi a venir, però a la que ho faci intentarem que gaudeixi i guanyar per ells també”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut