Confirmats els horaris dels partits contra Llevant i Leganés

Confirmats els horaris dels partits contra Llevant i Leganés

El partit de tornada dels vuitens de final de la Copa es disputarà el 17 de gener a les 21.30 hores, mentre que el de Lliga serà el diumenge 20 a les 20.45 hores

El partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei ja té data i hora. El duel entre el FC Barcelona i el Llevant es disputarà el proper dijous 17 de gener a les 21.30 hores al Camp Nou, en un matx que decidirà quin dels dos conjunts accedirà als quarts de final de la competició copera.

Cal recordar que el partit d’anada es disputarà una setmana abans, el dijous 10 de gener a les 21.30 hores al Ciutat de València. Els valencians arriben als vuitens de final després d’haver eliminat a la ronda anterior al Lugo (global de 3-1), mentre que els barcelonistes es van desfer de la Cultural Lleonesa amb un global de 5-1.

A més, els homes d’Ernesto Valverde ja s’han enfrontat aquesta temporada als de Paco López a la Lliga, amb victòria clara per als culers per 0-5. Així doncs, els blaugranes intentaran seguir avançant rondes a la Copa en busca d’aconseguir la que seria la cinquena consecutiva.

Confirmat el primer partit de la segona volta

A més, la Lliga també ha confirmat l’horari del Barça-Leganés, el duel corresponent al primer partit de la segona volta. El matx de la jornada 20 es disputarà el diumenge 20 de gener a les 20.45 hores (Movistar Partidazo). Cal recordar que a la primera volta, els culers van perdre a Butarque davant el Leganés per 2-1. Consulta aquí tot el calendari blaugrana i compra les entrades per viure el partit al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut