Ignasi Vilarrasa s’incorpora al filial

Ignasi Vilarrasa s’incorpora al filial

El lateral esquerre, que pertanyia al Barça però estava cedit al Cornellà, jugarà a partir de l’1 de gener amb l’equip de García Pimienta

El jugador Ignasi Vilarrasa, de 19 anys i nascut a Granollers, s’incorpora al filial. El lateral esquerre, que pertanyia al Barça des del passat estiu però estava cedit al Cornellà, jugarà a partir de l’1 de gener amb el Barça B. Vilarrasa té contracte fins el 30 de juny del 2021 amb un any més ampliable. La seva clàusula de rescissió és de 25 milions d’euros.

El Barça ha exercit l’opció de recuperar a Vilarrasa en aquest període de fixatges d’hivern i el lateral estarà a disposició de Garcia Pimienta en aquest segon tram de la temporada. És tracta d’un jugador que ja va formar part del Benjamí A de la Masia, on va coincidir amb futbolistes actuals del Barça B com Oriol Busquets, Mingueza i Guillem, i que va debutar la passada temporada amb el primer equip del Cornellà on va ajudar a guanyar la Copa Catalunya Absoluta. Aquesta temporada ha disputat nou partits al Grup 3 de la Segona Divisió B a més de disputar també la Copa Catalunya i la Copa Federació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut