En bona dinàmica per tancar el 2018

En bona dinàmica per tancar el 2018

El futbol formatiu amateur blaugrana arriba a les festes de Nadal amb bon joc, al més pur estil ADN Barça, i deu equips com a líders

CADET A – GIMNÀSTIC MANRESA

Segona derrota del curs (0-1)

El Cadet A de Carles Martínez no va poder sumar els tres punts contra el sisè classificat, el Gimnàstic de Manresa. El partit va començar amb molta igualtat entre ambdós conjunts, però la iniciativa i la bona dinàmica dels manresans van dificultar el joc de toc dels blaugranes. Al minut 30 Pubill va avançar els visitants, i es va arribar al descans amb avantatge manresana per la mínima. A la represa la defensa visitant, combinada amb la mala sort de cara porteria dels nois de Carles Martínez, que van desaprofitar moltes oportunitats, va acabar significant la segona derrota del curs a la competició regular. El proper matx del Cadet A, líder tot i la derrota, es disputarà el 13 de gener al camp de l’Atlètic Segre, penúltim classificat.

CAN BUXERES – CADET B

Un punt més per continuar líders (0-0)

El Cadet B no va poder sumar els tres punts contra un rival de la part baixa de la classificació, el Can Buxeres. Els nois de Sergi Milà van portar la batuta del partit en la parcel·la ofensiva, però el conjunt local va presentar una sòlida estructura defensiva que va dificultar els atacs dels blaugranes, que no es van poder endur el triomf. Així doncs, el Cadet B acaba l’any com a líder invicte amb 33 punts, un més que el Reus Deportiu, i un balanç de deu victòries i tres empats en les tretze jornades disputades. El proper enfrontament, corresponent a la jornada 14, serà el diumenge 13 de gener a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Tortosa, darrer classificat.

INFANTIL A – SANT ANDREU

Cinquè triomf consecutiu (6-0)

Els nois d’Alex Urrestarazu van endur-se els tres punts en el partit corresponent a la jornada 14 contra el Sant Andreu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El bon joc desplegat pel conjunt culer es va veure reflectit al marcador ràpidament: al minut 8 Amadou Balde va situar l’1-0 al marcador. La iniciativa i l’encert de cara a la porteria rival van propiciar que l’Infantil A augmentés la renda i aconseguís un triomf clar. Amb aquesta victòria, l’equip se situa quart a la classificació amb 27 punts. Els golejadors del matx van ser Amadou Bade (3), Antonio Martín, Llorenç Ferrés i Sergi Domínguez. El proper partit es disputarà al camp de l’Atlètic Segre, novè classificat.

FIF LLEIDA – INFANTIL B

Victòria contra un rival directe (0-2)

Els nois de David Sánchez van sumar tres punts més en l’enfrontament corresponent a la tretzena jornada de la competició domèstica, contra el FIF Lleida CE A a domicili. Els blaugranes van sortir decidits a emportar-se els 3 punts, i al minut 18 de partit Ivan Rodríguez va avançar l’Infantil B. Els culers van continuar molt intensos en totes les parcel·les del joc fins que, al minut 65, Arnau Pradas va sentenciar el partit amb un gran gol que certificava el 0-2 definitiu. Amb aquest triomf el conjunt dirigit per David Sánchez se situa tercer empatat amb el segon classificat, el seu rival d’aquest cap de setmana, amb 28 punts i a només tres del primer classificat, el Sant Ildefons. El proper partit es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’actual líder de la competició.

GIMNÀSTIC MANRESA B – ALEVÍ A

Continuen intractables (1-4) 

Els nois de Marc Serra van endur-se els tres punts en el partit disputat contra el Gimnàstic de Manresa B a domicili (1-4). El bon joc desplegat pel conjunt culer es va traduir en gols al marcador, ja que els joves de l’Aleví A van avançar-se al minut 14 amb un gol obra de Marc Bernal. Però els locals, tres minuts després, van empatar el duel (1-1) amb una diana de Guiu Monso. Tot i així, els blaugranes van reaccionar, i a través del bon joc col·lectiu en parcel·les ofensives Daniel Ávila va situar l’1-2 al marcador. Ja amb el rival més desordenat, Marc Bernal i Shane Kluivert van segellar la 13a victòria consecutiva. D’aquesta manera, els de Marc Serra finalitzen el 2018 com a líders de la  competició i sumant els 39 punts possibles.

ALEVÍ B – GIMNÀSTIC MANRESA A

Tanquen l’any invictes (5-1)

L’Aleví B de Jordi Pérez va sumar tres punts més i acomiada l’any com a colíder, junt amb el RCD Espanyol A, amb un ple de victòries en Lliga (13) i un total de 39 punts a la classificació. El duel va començar dominat pels blaugranes gràcies a un gol de Joel Escaler. Un minut després Rubén Núñez encarrilava el matx per als barcelonistes (2-0). La iniciativa era blaugrana, però els visitants van escurçar distàncies. Deu minuts més tard Joel va consolidar el segon gol al seu compte particular i va segellar el 3 a 1 abans d’arribar a la mitja part. Al segon temps el control va ser blaugrana, i de nou Rubén Núñez, al minut 56, i Xavi Espart van sentenciar el duel. Aleví B i Espanyol A es veuran les cares la propera jornada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CUBELLES – ALEVÍ C

Ple de victòries per acomiadar l’any (0-9)

El conjunt dirigit per Dani Horcas va sumar la seva dotzena victòria consecutiva, en aquesta ocasió contra el Cubelles, i es reafirma al liderat amb 36 punts a la classificació, amb cinc punts d’avantatge respecte al Cornellà C. Els blaugranes, que van completar un gran duel, van dominar des de l’inici gràcies al bon joc desplegat en atac i a l’efectivitat de cara la porteria. D’aquesta manera, l’Aleví C finalitza l’any immers en una molt bona dinàmica i no coneix la derrota. Els golejadors del partit van ser Samakou Nomoko (3), Nil Teixidor (2) i Guillermo Fernández (4). El proper compromís es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Sant Andreu de la Barca, desè classificat.

ALEVÍ D – CAN BUXERES

Líders indiscutibles (12-0)

Els de Pau Moral van aconseguir una contundent victòria contra el Can Buxeres a la Ciutat  Esportiva Joan Gamper. El triomf va certificar els tres punts i el liderat en solitari de l’Aleví D a la competició amb 33 punts, quatre d’avantatge respecte a l’Escola F. Gavà B.  Els blaugranes, que van completar un gran partit, van dominar des de l’inici del matx gràcies al bon joc desplegat i a la intensitat demostrada per tot l’equip. Els joves culers es van avançar al minut 2 i no van deixar d’assaltar la porteria rival durant el duel. Els golejadors del partit van ser: Aymar Llanas (2), David Juan (2), Àlex Cantarell (5), Pol López i Samir (2). El proper partit serà a domicili contra  l’Escola Futbol Mataró C, dotzè classificat.

BENJAMÍ A – CP SARRIÀ

Golejada per arribar líders al descans nadalenc (11-0)

El Benjamí A va superar un rival de la part baixa de la classificació, el Sarrià, en un partit que es va disputar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, cosa que permet a l’equip d’Oscar Jorquera acabar l’any invicte al capdavant de la taula amb 39 punts en les tretze jornades disputades. El matx va adquirir una tonalitat blaugrana ben aviat, ja que els culers es van avançar al marcador al minut 5. El domini barcelonista es va fer palès durant tot el matx, en què va destacar l’encert golejador de Michal Zuk, amb quatre gols. Els altres golejadors van ser Ïu Martínez (2), David Obinna (2), Arnau Luque (2) i Jordi Pesquer. El proper enfrontament es disputarà al camp de l’Igualada, tercer classificat, el 12 de gener.

SABADELL – BENJAMÍ B

Invictes per acomiadar el 2018 (1-4)

Els nois de Juanan Gil van guanyar el partit disputat al camp del Sabadell per un resultat favorable d’1-4. El matx va començar ja amb domini del Benjamí B, ja que al minut 13, gràcies a un doblet d’Eloi Gómez, els blaugranes situaven el 0-2 a l’electrònic. Tot i així, els locals van escurçar distàncies amb un gol d’Alonso (1-2). Després, l’encert culer de cara a porteria, amb dianes de Biel i Bryant, va permetre arribar al final del duel amb l’1-4 definitiu. Amb aquest triomf els culers continuen sense conèixer la derrota en les 13 jornades disputades fins aleshores i es mantenen líders amb 39 punts a la classificació, sis més que l’Espanyol A amb qui, precisament, s’enfronta la propera jornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

IGUALADA B – BENJAMÍ C

Ple de victòries superant la barrera dels 100 gols (1-9)

El Benjamí C ha tancat l’any en un estat de forma impressionant. Els petits d’Albert Puig van superar a l’Igualada B a domicili en un partit que sempre van tenir controlat ja que manaven al marcador al minut 2. Oriol Morató, Guillem Molina (2), Sergi Font, Ruslan Mba (2), Guiu Xuclà (2) i Ebrima Tunkara van signar els gols blaugranes. El Benjamí C, líder amb 5 punts d’avantatge respecte el Santfeliuenc, rep, precisament, la seva visita la propera jornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ D – VILA OLÍMPICA

Tres punts més per seguir líders (5-2)

Els de David Sánchez van acomiadar l’any amb victòria contra el Vila Olímpica en el duel corresponent a l’onzena jornada de Lliga. Els culers van sortir al partit amb la idea clara d’endur-se els tres punts i es van avançar al minut 11. Però la resposta dels visitants va ser immediata, ja que van situar l’empat en la jugada següent. Tot i així, Unai Jiménez va tornar a avançar els barcelonistes (1-2), però dos minuts més tard el Vila Olímpica va respondre amb l’empat, obra d’Eduardo Sandoval. A partir d’aquí el domini culer va propiciar que el Benjamí D sumés una nova victòria, un triomf que li permet acabar l’any com a líder de la classificació amb 30 punts. El proper compromís serà contra el Santfeliuenc a domicili.  

CASTELLDEFELS D - PREBENJAMÍ

Victòria contundent (1-14)

Els petits de Dani Segovia van superar el Castelldefels D a domicili per golejada. El duel va començar amb molt bones sensacions per als joves culers, ja que al minut 8 el resultat ja era de 0-4. El domini barcelonista va ser total, i l’equip va continuar augmentat el compte golejador fins a arrodonir la golejada. Després de la victòria, el Prebenjamí es confirma com a quart classificat amb 26 punts en 12 partits disputats. Els golejadors blaugrana van ser Joan (2), Quim (2), Darwin (2), Dragos (3), Iker (4) i Ejiofor. El proper partit serà a casa contra el Sant Joan Despí B, onzè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut