Barça Lassa B – Reial Betis Energía Plus (73-82): Massa líder per al filial

Barça Lassa B – Reial Betis Energía Plus (73-82): Massa líder per al filial

Els blaugranes planten cara a un dels candidats a l’ascens

L’equip que visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Real Betis Energía Plus, és un dels equips cridats a ser a la lluita per l’ascens, i arribava a Sant Joan Despí com a líder de la LEB Or.

Els blaugranes s’han mostrat ferms durant molts minuts, i només al final dels quarts han caigut sota la qualitat i l’experiència del Betis.

Igualtat a Sant Joan Despí

Els joves barcelonistes sortien concentrats a la pista de Ciutat Esportiva per plantar cara a un experimentat Betis, i la igualtat a 12 punts lluïa al marcador a 3’30” de la fi del primer quart. L’empenta dels visitants, però, els distanciava a la fi del quart per 14 a 19. El júnior Pau Tendero debutava, a la part final d’aquest quart, amb el segon equip.

Al segon quart la igualtat tornava al marcador (24-24) al minut 14 gràcies a l’encert ofensiu blaugrana. L’equilibri entre ambdós equips era la tònica del quart, però, igual que a la fi del primer quart, el Reial Betis obria escletxa als instants finals per marxar al descans amb un 31 a 36 favorable.

Experiència visitant

A l’inici del tercer quart semblava que els andalusos controlaven el ritme del partit (34-42), però els joves d’Ocampo oferien grans minuts de bàsquet i no permetien al Betis distanciar-se (41-44) al minut 27. Però, com en els quarts anteriors, els de Curro Segura tornaven a agafar una distància, a la fi del quart, de 10 punts (42 a 52).

L’experiència dels de Sevilla els proporcionava distància al marcador. Als primers tres minuts del darrer quart el 50 a 64 feia que Ocampo demanés temps mort. El Barça Lassa B no abaixava els braços, però l’encert visitant no li possibilitava acostar-se a l’electrònic en un partit en què els andalusos s’han endut el triomf per 73 a 82.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Reial Betis Energía Plus (73-82)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut